Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuff

po co głosowaliscie na komorowskiego po!!!!!!!!!@!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość uuuff

teraz kuzwa wszystko podrozalo bezrobocie jest wieksze!!!! mam mało pieniedzy wyzucili mie z prazy bo wy musieliscie kura głoswac na tego paszwila!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!11 to deraz mi dajcie pieniadze na przetrwanie w tych czsach!!!!!!!!!!!!

Gość asdffffffffffffffs
Głosowałem po to żeby Kwaczor nie wygrał ,no w sumie to nie głosowałem ,ale jakbym miał to zrobić to właśnie z wyżej wymienionych powodów bym głosował na zamula komorowskiego

Gość prekonacie sie po co
ael będzi ejuż za póxno :P :classic_cool:

Gość djdzek
do dupy jest teraz! tylko sie zabic! polska wyginie ludzkosc wyginie juz nikt nie bedzie rodzil dzieci bo za drogi interes

Gość dorżniemy was mochery
przeciwnika trzeba dobić

Gość Zeus, the mythologic god
Tak, na Kaczora. Lepiej być biedniejszym czy bogatszym? Polityka = pieniądze. Te wszystkie społeczne bzdety są nieważne. Premier może być dziwkarzem jak Berlusconi, byle dobrze organizował rząd, a co za tym idzie państwo. Jeśli za Kaczora nie byłoby tak drogo jak za Donaldem Duckiem i Komuchoruskim, to lepiej byłoby głosować na Kaczkę.

Ale z was idioci, przeciez wiadomo ze Komorowski nie podniósł cen. A Kaczor tak psioczy, pierdoli trzy po trzy i korzysta na tragedii a wy chcecie na niego?

Gość uuuff
trzeba było głosowac na kaczora nie było wtedy tak zle a teraz jest gorzej tylko bogaci ludzie glosowali na komorowskiego i oczywiscie cala masa głupich niemyslacych ludzi nieznajacych sie na polityce

Gość nieciekawe czasy...
no wiec osoby mlode i z wyzszym wyksztalceniem ponoc glosowaly na komorowskiego, a osoby z nizszym wyksztalceniem i starsze na kaczynskiego tak wynikalo z badan ;) ja osobiscie twierdze ze II ture wyborow mozna porownac do tragedii antycznej :D ;)

Gość franuŚa czyli kompromitacja
ty dziecko się lepiej nie odzywaj, bo nie masz nawet zielonego pojęcia o czym mówisz... po prostu pierdolisz farmazony jak potłuczona

Gość meszugene.
ta jakby Kaczka była prezydentem to byśmy mieli ciągle wojny z sejmem senatem i premierem oraz jego ministrami krzesła samoloty i diabli co jeszcze no by Polska rządził ojciec T.Rydzyk i radio MaRyja rozumiecie bezmózgi walą w ryj

Gość eSBEcki meszugene
ty śinioio POeSBecko tryja zakłmaanego nie otwieraj

Gość pitole9
jakby J.Kaczyńki rządził to dopiero bysmy mieli bankructwo w kraju znowu by sie krew polała

Gość nieciekawe czasy...
nie jestem politologiem i na polityce sie znam tyle o ile ale nie potrafie pojac co do cen ma do uja prezydent? :D przeciez on jest od celow reprezentacyjnych, podpisywania ustaw albo kierowania ich to trybunalu kontytucyjnego moze jeszcze ułaskawiac wiezniow tyle moze z tego co wiem prezydent :D takze jesli kogos tutaj oskarzac to raczej rzad

Gość mise@mail.net
szkoda ze Radek nie przeszedl :o

Gość ..xp..
nie osniezone drogi winnny tusk albo komorowski za drogi cukier winny tusk albo komorowski wszystko co jest złe to jest winny tusk albo komorowski a co oni maja w tym wspólnego

Gość ja bym chciał Fotyge
:)

Gość _Samotna_mama_
Ludzie, którzy głosowali na Komora nie mieli żadnych argumentów poza: Lepiej niż na kaczora. Ludzie będą głosować na PO nawet jak będzie 95% bezrobocia, ponieważ 5% ludzi (na czele z tvn, tvp, polsatem) wmówi im, że sytuacja w kraju jest coraz lepsza.

Gość jak to do czego?
rząd rządzi prezydent prezydendzi opozycja opozyci a życie do rzyci

Gość łukasz21z
sprzedam kupy żółte i zielone małe i duże promocyjne ceny wszystkich produktów! stachosog@wp.pl

Gość 0006
!zgadzam sie!!!!