Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabella.

próbowaliści kiedys poczuć na wlasnej skórze jak to jest gdy jest sie biednym

Polecane posty

Gość anabella.

tak z czystej ciekawosci ?

Gość nie musiałem próbować
byłem :D

Gość knkln
hmm, moze tak doslownie to nie, ale przekonalam sie jak to jest byc w prawdziuwiej desperacji, raz ucieklam z domu i nie mialam sie gdzie podziac, bylam glodna , bez kasy. bedac studentka zmuszona bylam jesc sama kapuste przez miesiac, ale wiem ze moje doswiadczenia to pikus

Gość anabella.
albo tak zeby nauczyc sie pokory, docenic to ze nie jest z nami najgorzej , przeciez niektorzy z nas nie mają nawet na chleb :( glodują , oszczedzają jak mogą a my .... :( ?

Gość knkln
co my, a my to my, przez to ze inni gloduja ty masz sobie odbierac prawo do bycia szczesliwa? ciesz sie z tego ze nie musisz dosiwadczac biedy. a swoja droga skoro tak bardzo doskiwera ci sytuacja inncyh to czy przynajmniej robisz cos dla nich??

Gość knkln
bo wiesz wspolczuc potrafi kazdy...

Gość anabella.
ja sobie postanowilam ze w nastepnym miesiacu : 1. ogranicze korzystanie z laptopa do minimum 2. nie bede ogladac tv.. tylko wiadomosci oczywiscie:) 3. bede kąpac sie 2 razy w tygodniu ( wode trzeba przeciez oszczedzac ) 4. nie bede wyrzucac jedzenia ( tyle ludzi gloduje ) 5. zero nowych ciuchów, butów i innych duperelów.. 6. zero kosmetyków, mam ich wystarczającą ilosc a ciągle kupuje nowe, czasami niepotrzebne :( 7. będe wybierac z bankomatu po 100 zł na tydzien ( chowam karte ) 8. zaoszczedzone pieniądze przekaze na dobry cel :) tzn. wplace na konto ludzi ktorzy potrzebują tej kasy bardziej niz ja