Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pijąc wodę zdrój

Czerwienie się gdy rozmawiam ze znajomymi a gdy rozmawiam z nieznajomymi już nie

Polecane posty

Gość Pijąc wodę zdrój

Powinno być odwrotnie jednak nie w moim przypadku. Czerwienie sie gdy się zawstydzę, gdy wielu ludzi na mnie patrzy, nawet gdy nie wiem co powiedziec palę raka. Zazwyczaj spotyka mnie to gdy rozmawiam ze znajomymi których dłużej znam a nawet z rodzina. Gdy rozmawiam z nieznajomymi to owszem trochę jest we mnie nieśmiałości jednak nie czerwienie sie podczas tej rozmowy. Dlaczego tak jest? Podam przykład. Jestem w 3 kl lo. W klasie miałam samych nieznanych mi ludzi. Na początku, gdy jeszcze się dobrze nie znaliśmy nie czerwieniłam się w rozmowach. Jednak w połowie 2 klasie gdy już raczej wszystkich w kl poznałam dobrze znowu zaczęłam robić się czerwona podczas rozmów. Tak samo z nauczycielami. Na początku gdy miałam odpowiadac mogłam mówic ile wlezie. Po kilku miesiacach przy odpowiedziach robiłam się lekko czerwona.

Gość Pijąc wodę zdrój
Mam nadzieję że ktoś ma podobny problem jak ja... choć nie życzę nikomu .

Gość żółtak
Nieśmiałość.

Gość Pijąc wodę zdrój
Tak, jestem nieśmiała ale czemu czerwienie sie przy znajmych ? Czemu czerwienie sie jak rozmawiam z ciotkami, wujkami czy nawet rodzicami?

Gość Pijąc wodę zdrój
up