Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerba mate jebać mate

Jak oglądam takie seriale jak "Czterdziestolatek" czy "Daleko od szosy" to rycze

Polecane posty

Gość jerba mate jebać mate

Po prostu łza się w oku kręci że te czasy nie wrócą. Ok...ja jestem dość młoda, na pewno nie żyłam w latach 70 a lata 80 słabo pamiętam gdyż byłam mała. Ale gdy tak patrzę na te stare polskie filmy, seriale to żałuję że się nie urodziłam w tamtych czasach. Czy było trudniej? No nie wiem, każdy miał wtedy pracę i było dobrze. Dużo rzeczy się dawało załatwić. Z zapartym tchem oglądam stare wystroje mieszkań, wygląd miast, architektura, która się zmieniła, ludzie, stroje. Cudownie było, tamte czasy niewątpliwie miały klimat. Ahhh... A nie, przyszło mi żyć w takim gównie jak XXI wiek :O

Gość jkdka
dla mnie najlepsze byly lata 90te bo byly beztroskie hahah

Gość ulka kulkass
racja:(

Gość hsssssssfgsgsd
Filmy mi się też fajnie ogląda,tylko że w filmach to pokazywali te dobre strony i fajne klimaty.A w rzeczywistości jednia tak fanie nie było,chociaż ja się urodziłem pod koniec tych lat :P Jak sobie teraz pooglądasz aktualne seriale to w ich też wszystko fajnie i w ogóle,ale czy tak jest naprawdę??

Ja tez z rozrzewnieniem wspominam stare czasy, ale moze dla tego, ze bylem mlody.MImo to, jakos wydaje mi sie , ze wszystko bylo prostrze!Teraz niby mamy ta wolnosc, ale jak widze jakie paranoje sie teraz dzieja, to wydaje mi sie, ze ta komuna nie byla taka zla!