Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorek-UK-PL

Polki lubia ciapatych, czyli mit, ktory obalimy!

Polecane posty

Gość wiktorek-UK-PL

Mam zasrane szczęście stykać się z ciapatymi w pracy na porządku dziennym i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że gorszego bydła na tej planecie nie ma. Pieprzona banda niewykształconych tępaków, którzy w dodatku uważają się za rasę wybraną. Widział ktoś kiedyś ciapatego na jakimkolwiek ambitniejszym stanowisku wymagającym myślenia? Nie. A dlaczego? Bo się nie nadają. Pracują w budkach z kebabami i tym podobnych zwyczajnie dlatego, że niczego bardziej skomplikowanego nie ogarną. Co więcej, nawet nie starają się tego zmieniać. Kurwa, czy to naprawdę taki problem nauczyć się języka, żeby dało się po ludzku dogadać z innymi? Chociaż ten angielski w stopniu podstawowym opanować i już by było lepiej. Ale nie, oni wolą "pu polska" dukać z prędkością jednego słowa na pięć sekund. Nie jestem rasistą nienawidzącym ich za sam kolor skóry. Z czarnymi nie mam żadnego problemu, oni przynajmniej po angielsku śmigają i nie mają mentalności z chuj wie której planety, dzięki czemu można z nimi normalnie się dogadać (w ogóle murzyni w 90% są zajebistymi ludźmi). Ciapaty zaś rozumuje według schematu, który chyba tylko on sam może pojąć, i jeszcze będzie miał pretensje, że nie rozumiesz o co mu chodzi (a "psiecies mowi ja polska"). Na koniec odpowiedź mojej dobrej koleżanki z pracy, którą ciapaty usiłował poderwać (dedykowana wielbicielkom ich, ekhm, urody): "przestań do mnie mówić, bo szkoda mi zwracać dobrego śniadania". Sa normalne polki? sa!!!! Pozdrawiam.

Ja traktuję ich normalnie, bo nie jestem rasistką, ale kompletnie nie rozumiem kobiet,które się nimi zachwycają.

wiem o czym klepiesz. na sudiach mam stycznosc z kebabami. o dziwo laski za nimi nie szaleja mimo iz widac po nich ze to buchaje rozplodowe. pol dnia spedzaja w podakademikowej siłce a drugie pol w pobliskiej galerii miedzy szmatami (nie mylic z kobieta). skad to gowno ma tyle hajsu?

Gość asdaeee
jest tu jakas pani ciapatowa?

Gość Masayuki Yammamottooooooo
skopiowales to z innego topiku. To juz bylo kolego:D

niekoniecznie brzydkie leca ;-)) tylko takie ktorym moze np. znudzialy sie baile penisy tylko dla tego ze sa biale, hm?;-)))

Gość Prawdziwka
Prawdziwe Polski nie lubiejom mieszania, wolimy czyste CZARNE pełna rozkosz!

Heh ja tam mam "ciapatego" jest inżynierem, skończył uniwerek w Zurychu... zajmuje się energią odnawialną... Nie znam bardziej wychowanego człowieka niż on... miły, opanowany, bardzo opiekuńczy... cud nie mężczyzna :)

mnie smiesza te genarizacje tworzone przez sfrustrowanne panny;-)) bo dzieki temu czuja sie "lepiej" i ich subiektywna sytuacja nie wydaje im sie juz taka zla jaka jest obiektywnie;-))

Gość cover girl 82
ciagle te same nicki sie przewijaja na topikach o "ciapatych". Brak wlasnego zycia boli co??

tak tak to juz wiem. Moze wymyslisz cos nowego prostaku??

"janekrys laska ktora bierze ciapka to taka ktorej nie chcial nawet polski bezdomny kundel z oderwana noga" argumentacja rodem z przedszkola;-)) najgorzej jak taki cyt. polski kundel siedzi na forum i ujada;-)))

Gość cover girl 82
"laska ktora bierze ciapka to taka ktorej nie chcial nawet polski bezdomny kundel z oderwana noga" Polak, ktory siedzi na forum i obraza Polki w zwiazkach z ciemnoskorymi to zakompleksiony pies, ktorego zadna nie chce. nawet najbrzydsza Polka

Gość cover girl 82
boli go, ze nawet najbrzydsza Polka go nie chce

Gość cover girl 82
ale nie denerwuje cie wyzywanie polek od kurew czy szmat przez asda cos tam i jemu podobnych??

no ale co ma cynizm w stosunku do polaków z twoją nienawiścią do ciapatych!

"janekrys denerwuje mnie cynizm z jakim tut. laski pogardliwie pisza o polakach" widac na pierwszy rzut oka ze cie cos denerwuje;-)) moze deprim zazyjesz wuec?;-) no i seks relaksuje;-))

asde podac ci adres najblizszej placowki konsularnej?? Nie zamierzam sie wyrzekac niczego zlamasie. Za to takich jak ty polska nie potrzebuje. Tacy jak ty to tylko wstyd i hanba

ginger moj maz jest z Indii.

asadee to kolejny obszczyportek z gimnazjum onanizujacy sie na kolezankach z klasowego zdjecia

Gość asdaeee
Masayuki Yammamottooooooo wyrwala paskudnego ciapaka z asdy. hanbi siebie i polske.

na Uniwerku:)