Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on29 miastowy

KOBIETA DO WYDAWANIA PIENIEDZY ..ZONA?

Polecane posty

Gość on29 miastowy

poTRZEBNA MI KOBIETA OD WYDAWANIA PIENIEDZY BO MAM PROBLEM Z UTRZYMANIEM GOTÓWKI ZARABIAM MARNE 4000TYS NETTO I JESTEM CHOLERNIE ROZRZUTNY ZE NIE WSPOMNIE O KILKU KREDYTACH KTÓRE MUSZE SPŁACAC I KART KREDYTOWYCH ECHHHH

Gość gusKZb
-10/10 💤

Gość Woda niegazowana
Żona powinna wspierać i kochać :) dzielic z mężem obowiązkami, jeśli z jakiś względów przez jakis czas nie pracuje to oczywisci trzeba sie dogać co do pieniędzy itd. ale miłość, oddanie i wzajmne wspieranie się to najważniejsze ;) - oczywiście jeśli bedziesz miał szcześlicie bo w związku różnie sie układa :o- no ale to już truizmy :D

Gość on29 miastowy
O WSPARCI IITP TO JUZ DAWNO WIEM A SWOJĄ DROGĄ Z TYCH 4000TYS TO MAŁO MI ZOSTAJE PO ODTRĄCENIU NA KREDYTY ITP ITD ,MIAŁEM WCZESNIEJ ZWIĄZEK ALE WŁASNIE NIEKTÓRE KREDYTY BYŁY PRZEZ BYŁĄ PONACIĄGANE I PRZY OKAZJI JA SAM TEZ POZACIĄGAŁEM I TAK JESZCZE JAKIES 10LAT I MAM SPOKÓJ K.... WOLAŁ BYM MNIEJ ZARABIA TO BYM NIE MIAŁ TAKICH TERAZ KŁOPOTÓW BO WIEDZIAŁBYM ZEBY NIE ZACIĄGAC TAKICH KREDYTÓW WIEKSZOSC ZNAJOMYCH MA PO 2000TYS I NIE MAJĄ TAKICH DŁUGÓW CO JA AAAAAA I TAK SOBIE MYSLE O KOBIECIE TYLKO KTÓRA NA TO SIE ODWAZY ,BO CO Z TEGO ZA ZARABIAM TE 4 PATYKI JAK 2/3 IDZIE NA SPŁATE KREDYTÓW PRZEZ NAJBLIZSZE 10 LAT RRRRR PLUJE SOBIE TERAZ W TWARZ ....

Gość Woda niegazowana
Róznie bywa w życiu, najlepiej wcale nie brać kredytów :o Jeśli masz rodzinę, wsparcie ect. to chyba najważniejsze w życiu :)

Gość tak po prawdzie
to liczyles na jakis nie ziemski odzew a tu cisz,wiecej odpowiedzi mialbys gdybys napisal ze jest ci zle i jestes biedny

Gość Woda niegazowana
W każdym razie z kazdej sytaucji jest jakies wyjście ;) notabene wiem, że to prowaokacja raczej ;) a jeśli nie to powodzenia zyccze:)

Gość zarabiasz 4mln zl
niezle:D

Gość on29 miastowy
JAKIE 4MLN ;p 4000TYSIE I ANI ZŁ WIECEJ NIE NIE MAM RODZINY BO WIEM ZE BYŁA BY LIPA ,CZY JESTEM BOGATY WIESZ GDYBYM NIE MIAŁ NA KARKU KREDYTÓW TO BYŁO BY NAPRAWDE DOBRZE ALE MAM CHATE DO SPŁACENIA NOWY SAMOCHÓD I KREDYTY PO BYŁEJ ECHH I MAŁO CO MI ZOSTAJE PO TYM WSZYSTKIM ,A RODZINY NA RAZIE NIE PLANUJE BO NIE MAIŁ BYM ZA CO JEJ UTRZYMAC ZAWALIŁEM PO PROSTU Z TYMI KREDYTAMI ,CO GORSZA W ZYCIU WIEM ZE RÓZNE SIE UKŁADA KIEDYS PRACOWAŁEM ZA 1000ZŁ A TERAZ ZA TROSZKE WIECEJ I CHYBA MI SODÓWA UDERZYŁA TROCHE DO GŁOWY BYKLE BYM ROBOTY NIE STRACIŁ I JAKOS TO BEDZIE :)

Gość wyłącz caps Lock bo się nie da
czytać

Gość wyłącz caps Lock bo się nie da
poza tym, piszesz o sobie tylko przez pryzmat kasy - ile masz, ile nie masz, ile wydajesz itp. to nudne jest chyba ze szukasz doradcy finansowego

Gość on29 miastowy
oki jest bez capsa :) ja tu szukam jakiejs porady moze jakas sie znajdzie co to ze mną bedzie i bedzie umiec rozporządzac gotówką bo ja naprawde nie mam do tego głowy a teraz to juz całkiem ,jednak troche w tym jest racji ze kobieta jest szyją a facet głową i to zawsze facet ma ostatnie zdanie tak kochanie jak to kiedys starsza babka mi powiedziała :P

Gość on29 miastowy
jakiew 4 miliony co wy czytac nie umiecie zarabiam 4000tys netto jakie 4 miliony do szkoły k....4 mil to bym chciał miec a nie mam musze zapierdalac na te 4kloce k....

Gość on29 miastowy
niedawno zrobilem doktorat. Do tej pory jeszcze zapierdalaem za 1000zl jako ciec-magister do trzydziestki ale sie profesorowie zlitowali nade mna i dali mi tego dr i juz mi sie wydaje ze jestem niewiadomo kim:)

Gość ha!
masz doktorat, a nawet nie wiesz jak napisac ile zarabiasz? ciagle upierasz sie, ze zarabiasz 4 mln. Następnym razem lepiej się postaraj....

Gość on29 miastowy
te 4 kawalki zarabiam zaledwie od 4 miesiecy al juz mi sodowka uderzyla do glowy. Teraz szukam kobiety, ktora bedzie dobrze rozporzadzac tym 70zl, ktore mi zostaje po splacie dlugow. Najlepiej, zeby z tego oplacila rachunki, nakarmila nas i jeszcze cos odlozyla na wakacje :) Da rade?:) Ps jakis maly remoncik tez moze wejsc w gre, bo mieszkam w ruderze. No to by bylo na tyle:) Jak sobie jeszcze cos przypomne to dam znac:)

Gość on29 miastowy
nie 70zł tylko 700zł, sorki:) To jak, jest jakach chetna???

Gość on29 miastowy
ale z was chuje ..okispoko zamykam temat i zegnam podszywaczy ..pa a zastaje mi na zycie 1500zł ;P tak po opłaceniu wszystich zoobowiązan czynszów itp itd :)) wiec sam sie utrzymuje ,a wy do pracy i kupcie sobie w koncu jakies lepsze łaszki pa

Gość infantylna Carrie
miastowy nie szukaj kobiety moze tylko doradcy finansowego jak juz ktos powiedzial. tak sie kobiety nie szuka.