Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asnyku

NAJLEPSZA PODSTAWOWKA W WARSZAWIE

Polecane posty

Gość asnyku

czy ktos moze mi polecic najlepsza podstawowke w w warszawie?

Gość zatrzask
obawiam się podać namiary tych najlepszych, ponieważ jest tam bardzo wysoki poziom i możesz nie dać rady

Gość asnyku
spokojna twoja rozczochrana, dam radę

Gość gość
Jeśli szukacie dobrej podstawówki w Warszawie zajrzyjcie na tę stronę http://www.aurus.edu.pl/, jak dla mnie mają świetną ofertę i ciekawy program nauczania.

Gość gość
Zdecydowanie podpisuję się pod postem kolegi wyżej. Aurus jest najlepszą placówką o jakiej słyszałam :)

Gość gość
My jesteśmy z Wilanowa i dzieci zapisałam do Szkoły Wiktorii Wiedeńskiej. Jest to prywatna placówka, mają bardzo dobre wyniki w teście 3 i 6 klasy, ogolnie wysoki poziom nauczania. Tutaj http://wilanow.varsovia.edu.pl/ możecie sobie poczytać więce o tej szkole. Ja w każdym razie bardzo jestem zadowolona, dzieci też chetnie chodzą, wiec to najlepsze potwierdzenie.

Gość aabuenaa
mój synek już 3 rok uczęszcza do szkoły podstawowej towarzystwa edukacyjnego Te Vizja na ul.Gładkiej 31 ( Ochota ). Nowoczesne metody dydaktyczne, doświadczona kadra nauczycieli. Spory nacisk kładziony jest na naukę matematyki i języków obcych. Dodatkowo spora ilość ciekawych zajęć pozalekcyjnych.

Gość Tullas
no ja uważam ze warto pomyśleć o szkole w Wilanowie im Wiktorii Wiedeńskiej. Szkoła jest superowa, dzieci zadowolone, niezestresowane a ja spokojna. no i wysoki poziom nauczania!

Gość Sinnik
Tak zdecydowanie, tez jestem zadowolona z tej podstawówki! mają ciekawy program nauczania, fajni nauczyciele - widać że dobrze opiekują się dziećmi!

Gość gość
Ja jak ktoś wyżej mam dzieci w podstawówce im. Wiktorii Wiedeńskiej i bardzo sobie te szkolę chwale. Co prywatna szkoła to prywatna, poziom jest wyzszy i nie ma tutaj dyskusji.

Gość gość
Bardzo dobra jest Niepubliczna Szkoła Podstawowa nr 49 przy ul. Bacha. Szkołę prowadzi Fundacja Varsovia. Duży nacisk kładą tam na jezyki obce, są dwa juz od 3 klasy. Na zajęcia sportowe, basen itd autobusy dowożą uczniów, są super możliwości. Jedzonko też tam dzieciaki mają pyszne :)

Gość gość
Zgadzam sie z osobami wyżej - Niepubliczna Szkoła Postawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie jest naprawdę super. Bardzo cieszę się że moja córka właśnie tutaj chodzi i ma tak fajnych nauczycieli :)

Gość gość
Ktoś tam wyżej wspominał o 49tce. Ja też polecam tę szkołę. Co prywatna to prywatna. Prowadzi ją Fundacja Varsovia, wiec szkoła jest z tradycjami, ma dobrą kadrę i śmiało mozna powierzyć im edukacje swoich dzieci.

Gość Ewelina921

Niepubliczna Szkoła Podstawowa nr 49 przy ul. Bacha - tam chodzą moje dzieci i sobie chwalę. Szkoła naprawdę fajna, klasy sa małoliczne, więc dzieciaki szybciej wszystko łapie. Kadrę też mają naprawdę dobrą.

Gość Janmma
Dnia 31.12.2018 o 16:02, Gość Ewelina921 napisał:

Niepubliczna Szkoła Podstawowa nr 49 przy ul. Bacha - tam chodzą moje dzieci i sobie chwalę. Szkoła naprawdę fajna, klasy sa małoliczne, więc dzieciaki szybciej wszystko łapie. Kadrę też mają naprawdę dobrą.

Znam tę szkołę bardzo dobrze i też polecam. Powadzi ją Fundacja Varsovia. To szkoła z tradycjami i wysokim poziomem nauczania. 

Gość DariaH
Dnia 30.01.2019 o 22:10, Gość Janmma napisał:

Znam tę szkołę bardzo dobrze i też polecam. Powadzi ją Fundacja Varsovia. To szkoła z tradycjami i wysokim poziomem nauczania. 

No w klasie jest max 18 osób więc wiesz, szkoła warta uwagi i ma bardzo wysoki poziom nauczania tak jak to napisałaś. Poza tym podejście nauczycieli do dzieci, równiez jest bardzo dobre. 

Gość ellana

widze, że nie bede oryginalna jak też polece te vizje 🙂 jako rodzic jestem zachwycona tym miejscem i widze, że moje dziecko też swietnie sie tu odnajduje. Poza niewątpliwie ciekawą ofertą edukacyjną doceniam też fakt, że kontakt na linii rodzic-nauczyciel/dyrekcja jest tak dobry. Mam poczucie spokoju i bezpieczeństwa jeśli chodzi o moją pociechę.

Gość Edyyytaa

Niepubliczna Szkoła Podstawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie to nasz wybór. Syn chodzi do tej szkoły od września i póki co jesteśmy naprawdę zadowoleni. Ma fajna panią i sala jest dobrze urządzona. Naprawdę bez zastrzeżeń.

Gość AniaW

Bardzo dobry jest Gaudeamus, chociaż my chodzimy akurat do Józefosławia, ale z tego co wiem jest też Gaudeamus na Bemowie. Córka jest zachwycona, my też. Fajni nauczyciele – zachęcają, motywują, no a dzięki temu poziom jest naprawdę wysoki :)

Gość Imidia

moje dzieci chodzą w Wilanowie do podstawówki im Wiktorii Wiedeńskiej i widzę ze są bardzo zadowolone! bardzo fajna szkoła, dobrze zorganizowana i mają dobrze dobraną kadrę nauczycielską!