Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfjhkj

Tekstz lasek na fotka.pl. Smieszne!!!

Polecane posty

Gość hgfjhkj

1. Nie zamierzam odp na wiadomości typu: "Hej skarbie co tam słychać", lub na jakiekolwiek tandetne wierszyki, które dostaje każda napotkana dziewczyna na tym portalu. Chcesz ze mną pisać? Trochę inwencji twórczej. Nie piszcie mi również jaka ja jestem niebywale piękna, bo to jak wyglądam dziś z dniem jutrzejszym może się zmienić. Dla mnie najważniejsze jest serce człowieka, bo to w nim kryje się magia. Owszem nie zaprzeczę fajnie jest mieć jakiegoś super przystojnego gościa u swojego boku, ale po co mi on skoro nic sobą może nie reprezentować? Kolejną sprawą jest to, że zaznaczyłam iż szukam romansu - nie znaczy, że wskoczę Ci od razu do łóżka. Trochę godności i moralności mam. I nie, nie pomyliłam się, ponieważ na dzień dzisiejszy nie chce nikogo na STAŁE! No chyba, że poczuję, że jesteś tym jedynym na całe życie. Mixer ma być (bynajmniej dla mnie) oderwaniem od codziennej rutyny, a więc proszę o uszanowanie mojej własnej opinii. 2.Cóż ja mogę tu napisać? Jak widać po zdjęciach, w wolnych chwilach zajmuję się modelingem. Nie interesuje mnie wymiana fotek! Niestety dostaję takie wiadomości a więc od razu piszę NIE. Spotkania na kawę lub sexspotkanko? Darujcie sobie. Nie mam zbytnio czasu na odpisywanie...Ale w miarę możliwości odpiszę. 3.na wstepie was informuje ze mam w glebokim powazaniu wasze prywatne wiadomosci. ciezko mi zrozumiec facetow ktorzy nie maja tu zadnych zdjec a prosza o spotkanie. jakim trzeba byc zdesperowanym i zakompleksionym gosciem zeby szukac laski w internecie. nie piszcie do mnie 20 wiadomosci ponaglajacych typu 'czemu sie nie odzywasz!' bo widocznie nie jestes chlopie wart zachodu. wyjdz z domu, porozmawiaj z ludzmi i tam szukaj kobiety a nie tutaj. w tej kwestii to chyba tyle. zabawne sa tez wiadomosci ze jestem fejkiem i to nie moje zdjecia. taki cwaniak jestes? to pokaz dowod, link gdzie juz widziales te zdjecia, bo oczernianie kogos bezkarne zostac nie moze. wydaje im sie ze sa inteligentne i tak bardzo sie szauja w oczach mezczyzn a te ich teksty tak naprawde sa zenujace

Gość hgfjhkj
a pod kazdym tekstem kryje sie prawda: jestem fajna dziunia, jak nie masz kasy i samochodu to nie podchodz do mnie, jestem zajebista tak bardzo ze zaraz zesram sie w gacie z emocji

Gość prawiczek z warszawy
W dupach im się poprzewracało :D

Gość hgfjhkj
ta 1 to z mixera...tez kretynka

Gość hgfjhkj
jeszcze powinna pokazac cycki :) boze jakie debilki zyja na swiecie normalna laska nie zalozy konta ani na fotce ani na mixerze a jezeli juz musi to nie wklei zenujacego tekstu w ktorym niby zaznacza jaka fajna jest i normalna a tak naprawde kazde zdanie az krzyczy: o matko jaka jestem piekna i cool, misiaczki z byle kim nie pisze papatki

Gość IMO13715
Piczka, a ładne masz piersi?

Gość hgfjhkj
ja niczego, czesto po prawej czesci kafeterii pojawiaja sie zdjecia ludzi z mixera wiec latwo z nudow wejsc

Gość hgfjhkj
a po 2 ja nie mam tam konta, to jest dla idiotow:P

Są tam fajne dupeczki. (znaczy godne uwagi niewiasty o nietuzinkowej urodzie), niestety nie ma ich wiele, bo jak wiadomo gusta różne.

nie znam sie na cyckach , ale myśle ze są w normie :classic_cool: "zabawne sa tez wiadomosci ze jestem fejkiem i to nie moje zdjecia" nie masz tam konta ? hmmm

Gość IMO13715
Piczka - skoro się nie znasz, to pokaż - ja ocenię :P

z pseudonimu piczka można wnioskować że co innego ma ładne :)

Jako pasjonat amator kinematografii mocno erotycznej mam swój ulubiony typ :D

A mi się wydaje że te manifesty to tak naprawdę tylko pic na wodę :D

Gość gość
zwalkonia.pl - temat zawsze rozwesela

Gość gość
albo laski brzydkie albo jakieś niunie imprezowe co do niczego poza bzykaniem się nie nadają. szkoda oglądać