Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajkuna

jak wygląda "okres" w ciąży

Polecane posty

jak wygląda "okres" w ciąży, czy wtedy krwawienie jest bardzo malutkie podobne do tego jak krew z nosa leci, plamienia są małe i nie trzeba zmieniać często podpaski, wystarczy jedna na dzień, czy w nocy wtedy może pojawić się duże krwawienie, bo chyba zwykłego okresu wtedy nie ma ciekawi mnie ten temat bo wiele osób pisze ze ma okres w ciąży a wiele ze nie ma okresu w ciąży i każde krwawienie , plamienie jest niebezpieczne

Gość to żart?????????
Czy poważne pytanie? Jestem zszokowana.

Jeśli to pytanie poważne - ja nie miałam w ciąży okresu wogóle. Ani plamienia. Nic.

nie którzy mówią że mieli czemu nikt nie pisze nic dla mnie to ciekawy temat

Gość kilimandżaro
"okres" w ciąży często się zdarza przez pierwsze miesiące, tyle że jest bardziej skąpy, choć osoby, które nie zwracają uwagi na takie rzeczy mogą nie wiedzieć, że są w ciąży a te plamienia mogą brać za okres:)

czemu nikt się nie wypowiada czy w ciąży grozi tzw" zalanie " czy to sa raczej zwykłe male plamienia wystarcza wkładka czy jedna podpaska na dzień bo wyczytałam tu na forum w podobnym temacie że dziewczyna miała obfity okres przez kilka miesięcy ciąży nawet trwał 9 dni wierzycie ze to mozliwe bo ja nie

Gość Jeśli wszystko przebiega
jak powinno, to jednym z symptomów ciąży jest ZATRZYMANIE OKRESU. Poprostu on nie nadchodzi. Nie ma żadnych plamień, ani krwawień. Z każdym krwawieniem podczas ciąży jedzie się natychmiast do szpitala, bo wówczas czas się liczy na godziny, o ile jest jeszcze szansa...