Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek1213

Rozmowa z innymi ludźmi

Polecane posty

Siema wszystkim! To mój pierwszy post więc jak coś będzie źle to mi darujcie. Jak każdy mam jakieś problemy jednak z niektórymi nie mogę sobie poradzić więć wam o nich napiszę i mam nadzieję że pomożecie mi je rozwiązać. A więc moim największym problemem jest rozmowa z innymi ludźmi np. jestem ze znajomymi w pabie (czy gdziekolwiek indziej) toczy się rozmowa o różnych rzeczach, najczęściej jakichś pierdołach, ktoś coś powie, inny dopowie i rozmowa się toczy. Mój problem konkretnie tkwi w tym że ja zazwyczaj w tej rozmowie nie biorę udziału, siedzę i tylko słucham. Czuje się wtedy trochę jak piąte koło u wozu czy jak jakaś ciota, a w rzeczywistości jestem inteligentnym, z poczuciem humoru i wrażliwym człowiekiem. Po prostu w rozmowie (o ile można nazwać to rozmową) z innymi nie potrawie wyrazić siebie. Jeszcze gorzej jest gdy rozmawiam z kimś sam na sam bo wtedy po jakimś czasie zapada cisza. Z tym wszystkim wiąże się trudność w nawiązywaniu nowych kontaktów No to teraz cos o sobie : 17 lat, 2 klasa LO. Hobby to spory motorowe, w przyszłości chcę wystartować w amatorskim rajdzie KJS (Szybkiego powrotu do zdrowia Robert). Kiedyś byłem bardzo nieśmiały, teraz prawie już sobie z tym poradziłem. Mam nadzieje że mi jakoś pomożecie. Z góry dzięki!! PS: Jestem słaby z pola ale to chyba widać ;)

Gość przegrau
niezle jest pan popjerdolony. ------ prof. Brajan Skrzypek