Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cesarzowa30

Tuniki antypromienne chroniące dziecko

Polecane posty

Gość Cesarzowa30

Hej dziewczyny, znalazłam w necie namiary na dystrybutora tunik antypromiennych dla ciężarnych,(www.bobolider.pl) blokują dostęp szkodliwych fal elektromagnrtycznych emitowanych przez telefony, mikrofalówki, komputery do płodu i chronią w ten sposób maleństwo. Słyszłyście może o tym, a m oże któraś ma takową w swoim posiadaniu? Chciałabym usłyszeć jakąś opinię, postanowiłam popytać na forach. Dajcie znać proszę.

Gość :(...
:O:O moze w ogole przesiedz w jakims schronie atomowym cala ciaze:O zeby przypadkiem nic cie nie napromieniowało:O swoja droga taka histeryczna głupota nie powinna sie rozmnazac:O

Gość ...Alma...
Witajcie. Wydaje się, że temat jest zbyt poważny, by żartować i kpić. W końcu chodzi o zdrowie, a często nawet życie, bo wszyscy wiemy, że komputery i komórki nie są najzdrowszym wynalazkiem ludzkości. Nie uciekniemy od ich "złego" wpływu, co z tego, że ktoś nie używa komórki czy komputera (jest ktoś taki??) skoro wokół nas porozstawiane są anteny i inne takie. Żyjemy w samym środku tego. --> Cesarzowa30, wiesz coś więcej na ten temat? co to za produkty etc? Przecież Cesarzowa30 nikomu nie każe tego kupować, tylko zadała pytanie...

Gość Cesarzowa30
Hej Alma, świete słowa....a znalazłam tą nowość na www.bobolider.pl, zaglądnij i daj znać co o tym myslisz?

Gość wkhrfirlf4
jak patrzyłam koszt takiej tuniki JEDNEJ i to ładniejszej to ponad 400zł! na łeb popadali!

Gość kokosowa chatka
fartuch z olowiu sobie zalózcie:O

Gość kokosowa chatka
swoja droga to wydaje mi sie ze ktos robi tu niezla spamerska reklame stronce bobocostam:O:O

Gość test test
to samo IP-Alma i Cesarzowa30:D:D:D

Gość barwa podstawowa
oczywiście, że to reklama sklepu :o pewnie cesarzowa i alma to jedna i ta sama osoba :o te tuniki są ohydne :o najlepiej odziejcie się już od początku starań w skafandry kosmiczne :classic_cool:

Gość no to teraz sobieeee
kolejne pierddolniete mamuski :D:D:D

to nie są dwie kolejne mamuśki tylko jedna osoba naiwnie wierząca w to, że na kafe siedzą ograniczeni ludzie. Na szczęście tak nie jest a reklama wypadła kiepsko 0/10.