Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efrettryrthytt

mocny bol glowy, co to??Pomozcie.

Polecane posty

Gość efrettryrthytt

co moze znaczyc codzienny, dosc mocny bol glowy???Mnie glowa praktycznie nigdy nie boli, ale kilka dni temu zlapal mnie silny bol, przy schylaniu to juz wogole sie tak nasilal ze masakra. Bol taki polsujacy w calej glowie, chwilami sam sie nasilal do tego stopnia ze chcialo mi sie plakac, taki szczyt bolu trwal kilka sek. Tak caly dzien. Od tamtej pory codziennie mnie boli ale duzo mnie, jednak po jednej tylko stronie, bardziej z tylu, jak by przy karku. Co to moze byc?? Dodam ze mam katar caly rok zapchany noc, niewiem czy to ma jakis zwiazek. Kilka lat temu mialam podobny przypadek z ta glowa ale trwalo to kilka dni i samo ustapilo. Lekarz nic nie stwierdzil procz tego ze chce wyludzic zwolnienie do pracy. Poradzcie, moze ktos tez tak mial i wie co to takiego, jaka przyczyna?

Gość zebra w kropki i w kwadraty
yyyyyyyyyyyyyy... idź do lekarza?? powodów może być wiele...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
ciśnienie chore zatoki guz jest wiele możliwości

Gość efrettryrthytt
no wlasnie...zrazilam sie co do lekarzy. Jak kiedys poszlam z tym bolem do lekarza, nie mowiac juz ze ledwo moglam sie ruszac, tlumaczylam mu ze mnie bardzo boli a on tylko spojrzal, zobaczykl ze niby nic mu nie jest i dal mi mocno do zrozumienia ze chce pezpodstawnie wyludzic zwolnienie z pracy. Kazal mi brac ibuprom zatoki i tyle...ktore i tak nic nie pomagaly. Teraz biore zwykle leki przeciwbolowe i pomagaja, z tym ze bol nie jest jakis bardzo silny.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
idź do innego większość to leniwe zboki

Gość różafruża29
jezuu,nie lamentuj zatoki masz chore i dlatego tak cie boli:O idz do lekarza, najlepiej do laryngologa, ale musisz miec skierowanie,chyba ze pojdziesz prywatnie. Przeleczy ci zatoki antybiotykiem i tyle:O