Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajklajklaklla

Nie potrafie uwolnic sie od STALKERA,szantazuje mnie!!!

Polecane posty

Gość ajklajklaklla

Nie potrafie uwolnic sie od STALKERA...szantazuje mnie.Jestem na granicy obledu,siedzi u mnie gnida perfidna,wlazl do mojego domu podstepem,szantazujac mnie.Ma na mnie haka,grozi i dreczy,atmosfera w domu jest straszna,ciagle awantury,nie potrafie byc mila wobec kogos kogo nienawidze,a on ma jakas chora obsesje,uczepil sie mnie

Gość yhtgrfedw
ale jak wlazl do domu? pisz jasniej

Gość to jest już u nas karalne
zgłoś na policję, zbieraj dowody

Gość ajklajklaklla
powtarzalam mu ze z nami koniec,ze go nie chce,chcialam sie dogadac co do dzieci,odwiedzin.On na wreda mi sie narzuca,nie potrafi zaakceptowac ze to koniec,ze nie chce sie meczyc z toksykiem,wiec jak juz nic nie dzialalo zedne prosby,wyzwiska,blagania itp..zaczal mnie perfidnie szantazowac,ze jak go nie wpuszcze to wyladuje na ulicy,zdechne jak pies w rynsztoku,zostane na dnie

Gość ja go biere bez gadania
odeślij do mnie

Gość ajklajklaklla
ale co mam zglosic?? co mam powiedziec??

że ci grozi, że szantażuje, że czujesz się zagrożona - sms, maile, nagrania - to sa dowody np

Gość ajklajklaklla
to mam sie sama sprzedac??opowiedziec ze zrobilam przekret i on mnie nim szantazuje??tak,moze jeszcze detale opowiedziec??

skąd my mamy wiedzieć że zrobiłaś coś co jest karalne? może to taka kara naturalna - Ty postąpiłaś źle to teraz cierpisz?:) skoro idziesz już tą ścieżką, to wynajmij jakichś "miłych" panów, żeby mu skopali tyłek

Gość ajklajklaklla
ach ,czyli jesli ktos cos pokombinowal,jak 90% spoleczenstwa w tych czasach,to w ramach kary ,nalezy jej sie dreczyciel,niech ja za kare dojedzie,wykonczy psychicznie ja i dzieci,taka juz nie zasluguje na wspolczucie...fajne kryteria:)tylko co ma piernik do wiatraka??? podstawa kazdego szntazu jest hak,cos czego nie chcemy aby szantazysta ujawnil,wiec to chyba logiczne ze nie polece i sama bede ujawniac wszystkie detale tej kwestii.