Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbaiuaoAJK

Do kobiet które nie chciały karmić piersią

Polecane posty

Gość nbaiuaoAJK

Witam, planuję karmić dziecko butelką jednak obawiam się, że połozne w szpitalu będą do tego niechętnie podchodzić i mnie krytykować próbując zmienić moją decyzję. Czy któraś z was, która nie chciała karmić miała taką sytuację w szpitalu? Czy położna może ingerować w tę podjętą przeze mnie decyzję?

Gość taka jedna co karmila cycem
ja karmilam piersia,ale bez przesady!jak ktos moze zmuszac cie do karmienia piersia? badz po prostu stanowcza,otworz jape i sie nie daj. twoje zycie,twoje dziecko,twoje piersi-nic im do tego

Gość będą cie zmuszac
ale nie daj się..

Gość sarawed
Weź ze sobą wszystkie potrzebne rzeczy do karmienia, tak byś nie była od szpitala zależna. I nie daj się. Te baby ze szpitala będą cię chciały zagryźć albo będą robić wiele rzeczy ci na przekór... nie pomogą itp. wiem coś o tym...

Gość po pierwsze
A nie możesz dla świetaego spokoju ( swojego i twojego dziecka ) w szpitalu pomęczyć się dwa dni a jak wrócisz do domu to przestaniesz. Po co ci te tlumaczenia, kłótnie.

Gość mama23_wr23
ja sie pomeczylam te 3 dni w szpitalu, ale pokarmu i tak czy siak nie mialam, wiec dawaly mi mleko, ale z wielkim wyrzutem! Najlepiej to wez ze soba sprzet do robienia mleka, butelke, przegotowana wode najlepiej Zywca, badz Mama i ja, podgrzewacz do butelek z butelka szklana do ktorej bedziesz podgrzewala wode na mleko i NIE DAJ SIE!!! Bo beda Cie tak meczyly, ze masakra... jak ja lezalam w szpitalu to do tej co sie odezwala, ze nie chce karmic cyckiem wysylaly psychologa ;/ Twoja sprawa!