Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dippoo

Mam wesele kolezanki, iść jako singielka czy szukać kogoś na sile?

Polecane posty

Gość dippoo

Kurcze ale niezreczna sytuacja :/ Nie wiem czy mam isc sama czy szukac kogos na sile.. Nie mam zadnych kolegow fajnych, ktorych ewentualnie moglabym poprosic o towarzyszenie mi na tym weselichu.. Ehhh... mam 26 lat i co robic:/

Gość bon tonn
idz sama, na weselach i tak tancuje sie w grupach albo sa faceci, ktorzy obtancowuja -na pewno nie bedziesz siedziala niezauwazona:) po co masz szukac kogos na sile, a pozniej za tego kogos odpowiadac- roznie bywa...

Gość kachaa8333
ja raz bylam sama na weselu i nigdy wiecej!! kolezanki zajete sa swoimi facetami, a ty musisz zadowolic sie dziadkami:)jezeli beda rowiesnicy w twoim wieku sami to idz, ale jak ty jedna to bym nie poszla. no i tak smutno sie robi jak sa jakies tance w parach:(

Gość dippoo
Beda dwie moje przyjaciolki z facetami wiec mysle ze nie bedzie zle ale.. jakkolwiek glupio mi samej isc :.

Gość egr
nie ważne kto będzie, wszyscy pójdą w tany a ty zostaniesz jak stara ciotka na ławce. teraz nikt nie użycza męża samotnym - nawet do tańca, masz iśc sama to wcale nie idz

Gość to zależy, jak się
będziesz czuła. Ostatnio byłam na weselu, wszyscy tańczyli ze swoimi połówkami, a ja siedziałam. Nie zatańczyłam ani razu i o 22 zwinęłam się do domu.

Gość singielka to na amerykańskiech
filmach. Ty jesteś stara dupa.

Gość firegirl
byłam kiedyś sama i nie wspominam tego dobrze, było dokładnie tak jak piszą dziewczyny, wszyscy poszli tańczyć ze swoimi partnerami a ja siedziałam sama, wynudziłam się tylko i obiecałam sobie nigdy więcej.

Gość mały odkrywca
nie idź sama, weź sobie chociaż jakąś koleżankę. Ja byłam kiedys z moją siostrą na weselu gdzie było pełno samych lasek i samych facetów-wszyscy do 30lat. Prawie żadna dziewczyna nie pila bo wolala potem wrócić samochodem do domu,faceci za to tylko siedzieli i pili z panem młodym. Na całym weselu zatańczyłam 2 razy w parze a to i tak był sukces, wypiłam ze dwa kielony.Większość wieczoru przesiedzialam jedząc z kuzynkami salatki albo tańcząc w kóleczku. Żałuję że nie wziełam sobie byle jakiego kolegi-przynajmniej miałabym się z kim napić- na trzeźwo nie potrafię tańczyć:P Reasumując- bierz kogoś kto nie uchleje się jak świnia a będziecie mieli ze sobą o czym pogadać.

Gość trreww
beznadziejnie sie bedziesz sama czuc,bedziesz siedzaiala jak kolek a kazdy bedzie z para,wiem bo kuzynka byla sama na weselu i opowiadala ze nigdy wiecej,kazdy mial kogos a ona niezrecznie sie czula,idz z kims albo wogole:)

Gość ja bylam sam
i nigdy wiecej!bylo to wesele mojego brata i wiedzialam, ze kazdy ale to kazdy ma pare, tylko ja sama..owszem pare razy ktos mnie zaprosil do tanca, ale i tak wiekszosc czasu przesiedzialam przy stole..

Gość co jest złego w siedzeniu
przy stole? ja bym poszła sama, dobrze się czuję w swoim towarzystwie i tak nie lubię tańczyć, więc i tak bym nie tańczyła a mój facet by musiał tańczyć z innymi

jakby to było wesele w bliskiej rodzinie, to jeszcze spoko, ale do koleżanki to odradzam pójście samej. przerabiałam obie opcje - byłam sama u brata i u koleżanki. u brata było spoko, bo było przecież dużo mojej rodziny, miałam z kim posiedzieć, pogadać, zatańczyć - nawet ze starszymi osobami, ale i z młodymi też - generalnie nie było problemu. natomiast u koleżanki - zupełnie inna bajka. na takim weselu zna się tylko swoje, koleżeńskie towarzystwo, zazwyczaj jest to niewielka grupka zaproszonych osób, i to tyle. jak wszyscy z tej grupki są sparowani i pójdą w tany, to zostajesz sama, bo raczej nie przysiądziesz się do jakichś ciotek i wujków, którzy są kompletnie obcymi osobami dla Ciebie. jest wtedy nuda i głupie poczucie, że nie wiesz, co ze sobą zrobić. lepiej zaprosić jakiegokolwiek kolegę, który dotrzyma towarzystwa.