Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejza majnelii to szm....

Dekalog kobiety. Co o tym sądzicie ???

Polecane posty

Gość randkowiczka
w sumie to się zgadzam, ale bez euforii. trochę bez przesady z tym dziewictwem do ślubu, bo ja ślub brałam dość późno :P, ale seks z przypadkowym kolesiem w kiblu to nie to. poza tym kwestia antykoncepcji jest do przedyskutowania. jak kobieta się boi niechcianej ciąży to tym bardziej nie odczuje satysfakcji ze zbliżenia.

Gość ............//////////////
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. :) Zrobione przez jakiegoś małolata, prawdopodobnie prawiczka, który nie zna życia. :)

Gość 1234569875563221145
Ale się uśmiałam z tego demota.:D Z seksem po ślubie to po 1 nie każdy jest wierzący, a po drugie to osobista sprawa i o niczym to jeszcze nie świadczy. Ja z moim męzem poszłam do łóżka po 4 miesiącach związku, a po ślubie jesteśmy 4 lata.Więc takie teorie to można sobie o kant tyłka rozbić. A co do antykoncepcji, to każdy ma prawo wybrać taką, jaka jemu odpowiada. To, że Ciebie frustruje seks w gumie, to nie znaczy, że każdego. Nie każda dziewczyna musi chcieć mierzyć sobie temperature i badac sluz, bo wielki pan i władca nie lubi seksu w gumie. Pomijając fakt, że metoda objawowo-termiczna wymaga wprawy i trzeba się nauczyć prowadzić obserwacje i analizować wykresy. O środkach doustnych antykoncepcyjnych się nie wypowiadaj, bo zdaje się, że ginekologiem nie jesteś, ani żadnym autorytetem w tej kwestii. Chyba mało wiesz na ten temat, i wyszło ci takie gadanie o dupie maryni. A już teza, że stosowanie sztucznej antykoncepcji prowadzi do zdrady, to mnie na łopatki rozłożyła. To, czy ktoś jest wierny zależy tylko i wyłącznie od danej osoby i jej charakteru, a nie od tego, czy założy sobie kawałek lateksu na fallusa, czy nie. I niedopasowanie seksualne również istnieje. Seksuolog dobra rzecz w razie problemów, oczywiście. Ale jeżei dwie osoby mają całkiem rozbiezne temperamenty i upodobania, to seksuolog tego nie zmieni, a czasem po prostu nie ma iskry w łóżku i uważam, że nie ma się co męczyć w takim związku, bo seks to ważny element. Co do rozkładania nóg przez kobiety, to no comment. Gdyby nie było chętnych do bzykania takich lal,to nie miałbyś tego problemu. Poza tym to kobieta rozkłada nogi może twoja przed tobą, ale normalni ludzie deycudją się razem pójść do łóżka. Puste kobiety, jak i beznadziejni faceci istnieli od wiek wieków i zawsze takie osoby sie znajda, wystarczy ich po prostu unikać, zamiast wrzucać wszystkich do jednego wora i pisać do kobiet jakby były jakimiś tępymi krowami. No na serio, gdybys nie napisal ze mam nie rozkladac nog, to bym poleciala pierwszemu lepszemu do wyra.:D generalnie żenada i tego typu twórczość, domorosły psychologu, seksuologu i ginekologu w jednym zostaw sobie do szuflady. Na koniec tylko dodam, że recepta na udany związek nie istnieje, każdy związek jest inny. Jak się pozna dobrze swojego partnera, to każdy sam wie, co zrobić, żeby stworzyć szczęśliwy związek.

Gość miztszyni..
ja tam nie widze nic smiesznego,. raczej nudny ten demot, do tego nadaje sie dla 15 latek.

Gość napisał go jakiś
debilek prawiczek :classic_cool: