Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaa

Czy poszlibyście z nią do łóżka? Czy nie, bo liczą się tylko wielkie cycki?

Polecane posty

Gość zaciekawionaa

Jessica Alba http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=14443 Bo ja właśnie tak mam, że buzia ładna, jestem szczupła, ale piersi nie mam dużych, a właśnie takie jak ona. Zastanawiam się czy kobieta, która nie ma wielkich balonów od razu odpada w oczach większości facetów. Że są tacy mężczyźni co lubią mniejsze piersi to wiem, ale czy taka wielkość piersi jak na zdjęciach mogłaby być powodem zerwania dla kogoś kto nie lubi? Ktoś odmówiłby dziewczynie seksu jakby nie miała dużych piersi?

Gość zaciekawionaa
Ktoś się wypowie? Mam na oku jednego faceta, którego była dziewczyna była bardzo biuściasta i nie wiem czy warto się starać o nie niego czy nie.

Gość zaciekawionaa
Po co ta agresja? :( Nie chciałabym po prostu być odrzucona z tego powodu, bo to by bolało. Tak jak piszę on miał wcześniej dziewczynę z dużo większymi piersiami i dlatego boję się coś zaczynać.

Ja nawet wolę mniejsze piersi, nawet bardzo małe, byle była talia i pupa. Nie jestem zwolennikiem wielkiego biustu a już z pewnością, nie naturalnie wielkich i obwisłych piersi. Wolę już silikonową wkładkę, jeśli dobrze zabieg zrobiony.

Gość facet przeciętny
Zapewniam Cię, że są faceci którzy nie mają nic przeciwko małym piersią. Zresztą to takie oczywiste, że nie wiem nawet po co pytasz

Gość mojeezdaniee...
dla mnie takie piersi sa idealne...nie przepadam za duzymi...a alba to jest bogini...jak masz takie to sie ciesz dziewczyno:)

Twój pierwszy post to jeden wielki absurd, będący prawdopodobnie efektem wielkich kompleksów. Piszesz, że wiesz, że są faceci, którym podobają się małe piersi. No to po jaką cholerę pytasz się na forum, czy są faceci, którzy nie mają nic przeciwko małym piersiom?? - Zapytaj konkretnego kolesia!!

Jak koleś miał wcześniej biuściastą to może teraz właśnie doceni urok małych. Poza tym Wielu facetów przekłada kształt nad rozmiar. Np ja...

Gość Są też takie co zmniejszyły
piersi na taki rozmiar. Niby kobiecie nigdy nie dogodzisz.

Gość eeeeeeee tam
cycki nie ważne, dopóki wogóle są. jak są za duże to są obleśne. jedyny minus taki, że nie ma za co chwycić, albo małych nie można związać żeby posiniały, ale jest wiele rzeczy które można z piersiami zrobić... ważniejsza od piersi generalna aparycja, szczególnie twarz. Więc małe czy duże, po lodzie zawsze można na nie się spuścić...