Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pokonasz milosci..,.

GRUBA TWARZ- FOTO OCEŃCIE

Polecane posty

dobra dobra. foty nie ma ale jest problem. jestem szczuplutka osoba, mam 166 i waze 48 kg za to mam taka ... okragla twarz :( po prostu nie pasuje do reszty. znacie jakies sposoby jak wyszczyplic buzie? chociazby optycznie, makijazem.

do tego mam jeszcze male oczy i w calosci to wyglada fatalnie :(

Róż na policzki dobrany do karnacji. Jak robisz tzw. rybkę (usta w dziobek) to te wgłębienia na policzkach machnąć pędzlem ale delikatnie. Stopniowo popróbuj Popatrz uważnie na fotki jakiś gwiazd itp. która ma dużą buzię, najlepiej takie bez makijażu. I możesz naśladować próbować.

Gość cbgfhfghghg
Ty musisz byc wychudzona anorektyczka, ja majac 160 waze 48 i jestem baaaardzo szczupla

anorektyczka nie jestem napewno. patrzcie tak to mniej wiecej wyglada: http://pokazywarka.pl/8dtgp7/ jakie fryzury optycznie wyszczuplaja taka twarz?

no moze nie jest identyczna jak u tej na zdjeciu, ja mam troche nizsze czolo ale tez troche szersze i mniejsze oczy wiec wyglada to ciut inaczej

sama mam okraglo twarz wiec juz mam troche wprawy.. :) najpierw nakladasz bronzer - waski pasek od srodka policzka do ucha, a nad nim dopiero roz (granice rozcierasz lekko) i tez waski pasek ciagniesz do samej linii wlosow.

zdesperowana - kombinowalam juz kiedys brazerem ale chyba cos robilam nie tak bo raczej slabo mi to szlo :P tak wychodzi na to ze mam kwadratoa twarz. mam dlugie wlosy i nie wiem jak je czesac zeby buzke wyszczuplic

ja kombinowalam latami, mysle, ze w koncu udalo mi sie uzyskac najlepszy efekt. bronzerem pokrywasz wszystkie "niepotrzebne" czesci, czyli jezeli masz kwadratowa to kosci rzuchwy po obu stronach i skronie. do tego rozjasnij grzbiet nosa, kosci pod oczami, srodek brody i srodek czola.

bronzerem*