Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubrana w czarną spódnicę i

Dwadzieścia kilka lat temu,nauczycielka,ładna nie starsza niż 25 lat

Polecane posty

kozaki,kazała mi się przełożyć przez krzesło i włała dość mocno kijem,do dzisiaj o tym fantazjuję.

nie jest to prowo,ale tak bywało kiedyś w szkołach,wbiła mi się ta sytuacja w głowę jak mało która

czemu chory,że podnieciło mnie coś takiego,nie jest to zmyślone,w szkołach końcowego PRL tak jeszcze było,a ta nauczycielka to była córka starego nauczyciela,który dopiero miał na koncie wymierzanie kar,prawdziwy sadysta,podłapała od tatusia,

Gość też tak chcę
daj jej adres

ale ona jest dość pomarszczona teraz,młodość ma za soba

z 10

jakieś 3 lata pozniej ta sytuacja to był główny motyw fantazji,jak hormony zaczęły buzować

Straszne. Jak ja miałam 10 lat (14 lat temu) to nie wiedzialam po co mam cipkę. :O to znaczy myślałam, ze do sikania. Nawet nie podejrzewałam, ze za kilka lat jak jej dotknę, to będzie mi przyjemnie. Jak 10letnie dziecko może się podniecić? :(

Gość ja w wieku 10 lat
to juz wiedizalem dokladnie co gdzie i do czego, a jednak co nie zajrze tutaj (a zdarza mi sie to sporadycznie) to widze tutaj vera icona... i pytanie, kto na tym lepiej wyszedl? :D

Przegrywam od tygodnia. W chooy mnie to boli bo przez 2 miesiące nie było mnie tutaj na dłuzej niż 15 minut raz w tygodniu. :O:O:O Żal mi samej siebie.

Gość miki maus
Ja jakieś 25 lat temu to była 3 klasa technikum,mieliśmy polonistkę ok 25-30,super laska opalona biust 4 duży dekolt spódniczka mini siedziała na podwyższeniu więc możecie sobie wyobrazić wszyscy chcieli siedzieć w pierwszej ławce i podglącać belferkę jakie ma majtki ,wtedy nie było mody na golenie więc spod białych majtek wychodziły czarne kłaczki włosów,podnieta niesamowita i nie jeden z moich kumpli wychodził z lekcji by trzepnąć konia w wc,bić w szkole średniej nie bili bo ludzie już w wieku 18 lat to trochę za starzy byli,ale wspomnienia o polskim zostaną do końca życia