Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynka@111

Kto mi odpowie????????? :) stosunki przerywane

Polecane posty

Gość Martynka@111

zalozylam juz ten temat na forum o ciazy ale malo kto pisze :) otoz 4,5,6 kwietnia przytulalam sie z moim chlopakiem - byl to moj 15,16 i 17 dzien cyklu ( ostatni okres 21 marca, cykle 26-29 dniowe ). Śluz z pochwy- przezroczysty, ciagnacy sie. Byly to stosunki przerywane. Za kazdym razem po stosunku chlopak sikal i myl sie ( nie wiem czy to wazne). Raz wyciagnal troszke za pozno. Innym razem nie byl pewny czy ,,doszedl " - wyciagnal i kiedy zorientowal sie ze jednak nie- wlozyl znow i przed wytryskiem wyciagnal. Ostatni stosunek mielismy wczoraj a mnie boli lewa strona, jakby jajnik? Moje pytanie brzmi: Czy szanse na ciążę sa duze? ZAZNACZAM nie bylaby tragedią- więc nie prosze o zlosliwe komentarze :)

Gość pstrokatka
jest szansa zawsze - bo to nie jest forma zabezpieczenia. Nie stresuj się dziewczyno - tylko biegnij po test ciążowy!

Gość Martynka@111
na test byloby za wczesnie ;) nie stresuje sie :) po prostu chcialabym wiedziec czy ktos tak mial i wpadl:P kolezanka mowi mi ze jak facet sikal i myl sie to nie powinnam byc w ciazy,to jak to w koncu jest?;)

jajeczkowanie występuje między 13a 20 dniem cyklu więc moim zdaniem chyba trafiłaś w sam srodek

''otoz 4,5,6 kwietnia przytulalam sie z moim chlopakiem - byl to moj 15,16 i 17 dzien cyklu ( ostatni okres 21 marca, cykle 26-29 dniowe ). Śluz z pochwy- przezroczysty, ciagnacy sie. Byly to stosunki przerywane. Za kazdym razem po stosunku chlopak sikal i myl sie ( nie wiem czy to wazne). Raz wyciagnal troszke za pozno. Innym razem nie byl pewny czy ,,doszedl " '' to zart jest, tak ??? :-O :-O

a po za tym faceci nie zawsze mowią prawdę ,albo zdarzył albo nie i boi się przyznać.

Gość Martynka@111
dzieki:) ale interesuje mnie to czy sikanie i mycie sie faceta po kazdym stosunku oczyszcza jego drogi moczowe z nasienia? bo jesli tak to nie bede w ciazy, jak to jest?:)

Gość ccgcggt
Buahahaha, ale ty niedouczona jestes dziewczyno. pewnie juz jestes w ciazy, idz i kupuj wyprawke dla dziecka

Gość Martynka@111
prosze o powazne odpowiedzi ;)

Gość do Cindys
nie ma to jak antykoncepcja... jak sie okaze ze nie jestes w ciazy idz do ginekologa i niech Ci przepisze tabletki antykoncepcyjne...:)

Gość Martynka@111
pigulki juz bralam i to rozne - ale zle sie po nich czuje (bole glowy itp) i przestalam, po prostu moj organizm ich nie toleruje :) Jesli chodzi o prezerwatywy stosuje zawsze oprocz tych 3 dni, w ktorych zdecydowalismy sie na przerywany:) bardzo mnie interesuje, czy to prawda ze jesli chlopak po kazdym przerywanym stosunku sika i myje sie to czy - (ze tak napisze)- pozbywa sie nasienia po poprzednim wytrysku? kto ma wiedze na ten temat i moze w miare rozsadnie odpisac?;)

Gość mama6539
Też kochałam się bez zabezpieczenia i były stosunki przerwane a teraz w łóżeczku leży mój miesieczny synek:) Tylko że my byliśmy tego świadomi i chcieliśmy dziecka:)

Gość Martynka@111
przytulalam- slowo na okreslenie seksu,,hehe:P

Gość Martynka@111
ale dalej nie wiem, czy kiedy facet sie wysika i umyje to czy oczyszcza sie wtedy z nasienia tak, ze moze podjac kolejny stosunek bez ryzyka? ;P

Gość Martynka@111
podbijam :/

Gość Martynka@111
widocznie nikt sie na tym nie zna :/

Sikanie+mycie oczyszcza. Ale czy można się roochać bez ryzyka to tego nikt Ci nie zagwarantuje.

Gość Martynka@111
acha, to czyli kolezanka miala racje ze oczyszcza,dzieki Ci Perwersjo :) minal tydzien od stosunkow i jest tydzien przed okresem (jest 20 dc) a mnie pobolewaja jajniki, zwlaszcza lewy. Chyba bede sie musiala wybrac do ginekologa,nigdy tak nie mialam. Pozdrawiam ;)

Gość lavidaloca1908
dziewczyno ile ty masz lat że taki głupie pytania zadajesz? ŻADNA FORMA ANTYKONCEPCJI NIE JEST W 100% BEZPIECZNA!!!!!!!!!!!!!!!! a stosunek przerywany to już na pewno nie!

Gość Martynka@111
wiem o tym i wiedzielismy kochajac sie w ten sposob z chlopakiem,po prostu chcialam wiedziec jak duze jest ryzyko ;)