Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laururka

Dajcie mi prawdziwego kopa w dupe! Napiszcie dlaczego warto schudnac

Polecane posty

Gość laururka

Dlaczego warto byc szczuplym. Poprosze o argumenty. :) Zaczynam sie odchudzac i potrzebuje motywacji

wyobraz sobie ze wchodzisz do sklepu i mozesz kupic to co tylko Ci sie podoba, nie to w co sie miescisz :) mierzac ubrania wygladasz dobrze, nie denerwujesz sie w przymierzalni :))

Jako chuda osoba jesteś bardziej sprawna a nie ogranoiczona ruchowo.Na przykład możesz sobie wejść na drzewo po jabłko

Gość cienka w pasie
dobrze pcha się

Gość cienka w pasie
latem nie masz obtarć na udach , nie pocisz sie jak świnia możesz założyć zwiewną krótką sukienkę i wyprostowana z uśmiechem isć na spacer

Gość m-a-l-w-a
Wychodzisz z sypialni idziesz do lazienki w przedpokoju mijasz lustro....spogladasz i czujesz sie fajna i sexy!

Gość cienka w pasie
masz mniejszy żołądek i potrzebujesz mniej jedzenia - więc oszczędności finansowe:) jesteś zdrowsza, mnjiesze ryzyko miażdżycy, cukrzycy, chorób stawów, i innych

Gość cienka w pasie
na plaży, u lekarza, na zajęciach fitness , basenie itp, rozbierasz się bez zażenowania o swoje fałdy

Gość wsdfgtl;lk,mjhgf
pomysl sobie ze idziesz z facetem (lub sama) a przed Toba sexi szczupla opalona laska w krotkich spodenkach lub mini. i pomysl sobie ze tez tak mozesz wygladac i jakie bedziesz wzbudzac reakcje w mezczyznach i kobietach ;)

czujesz sie sexy nago, w łózku nie musisz się krępować, ciuchy wyglądają na Tobie świetnie, masz lepsze samopoczucie, czujesz się dobrze w swojej skórze ( mozna sie czuć też jak sie jest grubszym oczywiście)

Gość laururka
DZIEKI!!! :)

Gość jhmj
Jestes chetniej zatrudniana przez pracodawcow,szczegolnie tam gdzie masz kontak z ludzmi (sklepy itd)

Gość mniejlubwiecej
idziesz sobie ulicą, mijają sie grubsze laski i ten ich wzrok i twoja satysfakcja! lepiej czujesz się ze sobą, masz lepszy humor, jestes dla innych milsza wiec inni dla ciebie tez, lubisz siebie wiec inni tez cie lubią lepie wyglądasz, inni kierowcy przepuszczają cie na skrzyzowaniach, zbliża się lato, duzo dziewczyn wychodzi w krotkich spodenkach, spodniczkach, sukienkach ale tylko ty wyglądasz w tym dobrze! :P

Gość ona nieprzypadkowa
"lepie wyglądasz, inni kierowcy przepuszczają cie na skrzyzowaniach" he he, to prawda jak czesto dzieki temu zatrzymują się przed przejjsciem :)

Gość misio kolaborant
mniej się męczycz przy ssaniu kutasa :) i na jezdzca skaczesz jak łania

Gość padłam :P
a jestem przy kości i tez mnie przepuszczają na przejściach :classic_cool: :P ale to pewno z litości- teraz mnie oświeciło :D ;)

Gość ankaaaaaaaaa
wiecej ze miałam wiecej kompleksów przed poroden niz mam teraz :) teraz mam mniej albo nawet wogole w porównaniu do tego jak było przed zajsciem w ciaze :P ciekawe skad sie to bierze .... a wcale nie wygladam lepiej