Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytylammmmmm

Przytyłam 4 kg ! Znów mam oponkę na brzuchu :((((

Polecane posty

Gość przytylammmmmm

😭 nawet nie wiem kiedy sie ona pojawila, kiedy łape palcami czuc i widac fałde :( mam znwow tlusty brzuch nie chce mi sie odchudzac pierdole to !! schudlam 14 kg i moje zycie w ogole sie nie zmienilo , musze sie ograniczam , pierdole !! wole jeść to na co mam ochotę , to co lubie :) pic cole ,jesc smaczne chipsy ,pizze ,kremówki ,ptysie ,zjesc normalny obiad jak normalny czlowiek. W dupie mam te cale diety :D:D

Jak jesteś już zamężna to masz rację.A jak jeszcze nie to nie masz racji,chyba że jesteś ładna.Po za tym parę kilo u kobiety dodaje jej urody i jest atrakcyjniejsza

Gość kasia__basia
niestety - przeważnie jak się raz przytyło, to już zawsze trzeba się pilnować, bo te wstrętne wcześniej rozciągnięte, a teraz puste komórki tłuszczowe tylko się domagają by je napełnić :O Sama mam ten problem, non stop tycie i odchudzanie się, potem przestaję się ograniczać, znów tyję, znów się odchudzam, w kółko tak... pogodziłam się, że pewnie tak będzie do końca życia jedynym pewnym sposobem że się już nie przytyje jest liposukcja - bo wtedy komórki tłuszczowe są usuwane zupełnie

Gość malaem
Kurcze to jakas plaga...Ja tez przytylam 4kg i tylko w brzuch mi poszlo:( Nie mam pojecia jak to zrzucic bo odchudzac sie nie chce bo reszta ciala jest ok. A brzuszki obciazaja moj kregoslup;/ i jak tu cwiczyc..

Gość euueeueueeueue
Ja mam to samo , poszlo mi w brzuch najwiecej ;( ale robie liposukcje , pozbede sie tego gowna na stałe