Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jestem kobietą

niskie poczucie wartości

Polecane posty

Gość ja jestem kobietą

witam mężatką od 7 lat, nie jest dobrze, wiele nocy przepłakałam, uważam mojego męża za chama, prostaka, finansowo nie jest źle, mamy własny dom, samochód, do tej pory mąż pracował 8 mies za granicą i dlatego wytrzymywałam, mimo że był daleko stąd ciągle mnie kontrolował, zastraszał, ja w tym czasie studiowałam , i zajmowałam się córką i domem niestety od tego roku pracuje w Polsce i zaczeło się poniżanie -że Pani Magieter a pracy nie może znaleść, może to moja wina , mam cholernie niskie poczucie własnej wartości(przez niego), mimo iż jestem atrakcyjna i inteligentna, najgorsze jest to że boję sie ludzi , jestem strasznie ostrożna w kontaktach, nie potrafie swobodnie rozmawiac, boję sie krytyki, ogólnie z pracą w moim rejonie jest ciężko mam 28 lat i rok pracy na umowe zlecenie-biurowa, czyli prawie zadnego doświadczenie, zadnych specjalnych umiejętności, bo kursy języka itp były uważane za moje fanaberie, i ostro krytykowane i wypominane ze nawet nie zaczynałam chce sie cos zmienic, ale od czego zacząć?? poradzcie mi prosze, czy skoro nie moge znaleść pracy biurowej to iść do sklepu?poprostu zrobic jakis krok ku niezależnośći, a może tylko wizyta u psychologa a może nawet psyciatry mi pomoże i prosze nie pisać życzliwym że mąż musiał na mnie pracować czy itp, bo dom wystawili mi rodzice, pomogli troche wykończyć, sama też na początku jak nie mieliśmy dziecka pracowałam fiz,w USA

Gość pssssssst
Mysle,ze powinnas podjac jakakolwiek prace,aby sie troche psychicznie podbudowac, a mezowi pokazac,ze potrafisz.

Gość ja jestem kobietą
kiedyś byłam inna, ambitna , wesoła teraz przybita, zakompleksiona musze w końcu coś z tym zrobić

Gość bjkgfdfghjk
moze wizyta u pscyhologa by pomogla

Gość jajeddna
chyba znalezc prace, chocby i w sklepie