Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Pamięć o 10 kwietnia

Polecane posty

Czy należy pamiętać o 10 kwietnia? Piszcie o swoich przemysleniach.

Gość niiiiet
pamiętam tylko o ludziach którzy odeszli,szkoda.. ale to co sie dzieje do okoła to porazka

Gość ,mkhkjhjgjguyfytyd
ja sie nie godze na to, zeby mnie od roku ZMUSZANO do przezywania smierci tych ludzi!!! ludzie umieraja codziennie, kazdego dnia ktos przezywa wielka tragedie, i przezywaja oni te tragedie w skupieniu, bez epatowania itp. wiadomo, zgineli politycy w duzej ilosci, i tyle

Gość i kto powie bom
dokladnie popieram

A tak na poważnie. Mnie wiadomość o katastrofie prezydenckiego Tupolewa zastała na wykładzie. Zapłata kłopotliwa cisza, a następnie rozętała się burza telefonów. Ja osobiście z góry przypuszczałem że nikt nie przeżył (jako że to był Tupolew, które jak powszechnie wiadomo składają się jak harmonia przy zderzeniu z ziemią). Oczywiście podzieliłem się tą informacją z resztą obecnych. Sam nigdzie nie dzwoniłem, ani nikt nie dzwonił do mnie. Przez resztę dnia myślałem głównie o cudnych włosach mojej ślicznej koleżanki. Przykra sprawa z tą katastrofą, ale latanie samolotami jako takie wiąże się z pewnym ryzykiem. Wypadki się zdarzają. Cóż. Pozwólmy zabitym spocząć w pokoju wiecznym. Amen. A ten paszczak Macierewicz spodziewał że zaraz po katastrofie rząd Donalda Tuska poda się do dymisji, a w wyborach prezydenckich Jarosław Kaczyński napewno pokona Bronisława Komorowskiego. Bogu dzięki, ani jedno, ani drugie nie miało miejsce. Powrót PiS-u do władzy był by dla Polski katastrofą (i mówię to na serio).

Gość i kto powie bom
Master spadaj z tymi pierdolami

Gość maniek5
ABC pamiętam o tej tragedii :( Zginęli bardzo ważni ludzie dla Polski :(

Gość nie przypominam sobie żadnych
rocznic katastrofy nad warszawskimi Kabatami :( Ani tej nad fortami na Woli

Gość totalna........
JAKIM I FORTAMI NA WOLI

Dla mnie dzień bez Smoleńska jest absurdem. Wychodzenie z pomysłem takiej inicjatywny jest niegodne, niegodne do momentu kiedy chociaż trochę nie przybliżymy się do rozwikłania prawdy. Broń Boże, nie mówię tu o teoriach spiskowych. Mówię tutaj o tym, że ten samolot nie powinien wylecieć ! Ta tragedia nie powinna była się zdarzyć. A inna rzeczą jest, że nie był to zwykły wypadek, to był wypadek w którym zginął prezydent i elita tego kraju. Pamiętajmy o tym.

Gość totalna........
A MYSLISZ ZE W AIRBUSIE A320 TO BY PRZEZYLI

tymi z 1980 roku, gdzie rozwalił się samolot z Anna Jantar i amerykańskimi hokeistami

Gość nikt nie mial nawet szansy
zapomniec, przeciez od roku nie nbbylo ani jednego dnia bez tego tematu. Juz chyba wszystko na ten temat powiedziano.

Gość maniek5
był zamach :( trudno :( odpowiedzą zabójcy :(

tak, już nie mieli się gdzie zamachnąć tylko u siebie... tylko niepełnosprawny umysłowo może coś takiego wymyśleć

Kaczyński miał świetny pomysł na politykę zagraniczną. Chciał , by państwa slabsze trzymały ze sobą.Wiadomo, w kupie siła. Tymczasem po katastrofie nastąpił niesamowity zwrot w polityce zagranicznej. Sikorski coraz wyraxniej patrzy w kierunku Rosji, nie licząc się z innymi słabszymi państwami. A wiadomo, do czego potrzebuje nas takie mocarstwo...:( No i opozycji każe bezwględnie nauczyć się takiej Polski kochać.

No i oczywiście media osiągnęły swój sukces.Mamy mnóstwo debilów....wstyd.Porównują katastrofę samolotu prezydenckiego z Kabatami.

Gość maniek5
Abc101 media skutecznie ogłupiają naród!!!! bo takim łatwo manipulować :D choc poparcie spada dla PO i tak jest wielu oszołomów co głosuja na tuska i SLD!!!!!!!!!

Należy ubolewać nad tym, że media skłócają społeczeństwo , a to, niczym głupie barany, idą za tym. Gdyby społeczeństwo mówiło jednym głosem, stałoby się silną grupą, której baliby sie polityce, a tak nic.Rzucą głupiej masie jakąś sieczkę i się cieszą z debilów.Do czego nas potrzebują? Do płacenia podatków i wyborów, reszta się nie liczy... Krzyż , o który był cała awantura, to symbol niegodzenia się na sytuację, jaką mamy w państwie.Niestety zgłupiałe spoczeczeństwo nie załapało do końca o co chodzi i rzucało wrogie teksty pod adresem tych, co protestowali.

Bycie obrońcą krzyża to przecież takie niemodne..........a ci , co stoją przy nim to mohery, jakiż wstyd na cały świat....Oto ogólnodostępne poglądy propagowane przez media.....Świat się śmieje.... Zastanówcie się, czy się śmieje w takiej chwili, czy to smiech przez łzy? Pamiętajcie, to co podoba się innym państwom, nam nie powinno.Od kiedy to inne kraje dbaja o dobro innnych? Jeśli tak myślicie, jesteście naiwniakami... Polityka to interesy, kontakty, nie ma tam miejsca na przypadek......

Gość 10 kwietnia coś się stało?
to coooool :)

Gość łooorany
błagam,tylko nie tu

Gość mariola z podkarpacia
znowu ta pseudointeligentka:O

Gość maniek5
Abc brak słów na tych "wykształciuchów" :D głupim można manipulować :D