Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 245645465464564564646464546465

odszukac brata? co zrobilibyscie na moim miejscu ?

Polecane posty

w skrocie: moi rodzice rozwiedli sie, ojciec zanim w ogole zwiazal sie z moja mama, byl w innym zwiazku, z ktorego ma syna - mojego starszego brata. ja z ojcem nie mam wlasciwie kontaktu, wiem ze skrzywdzil moja mame i nie byl w porzadku wobec niej, sama tez troszke pamietam jak bylo zle, choc kiedy rozstali sie to bylam jeszcze mala, dlatego tez nie za bardzo mam ochote utrzymywac z nim kontakt. ale ciagnie mnie zeby odszukac i poznac tego brata, wiem o nim pare rzeczy, mysle ze dalabym rade go odszukac, tylko czy warto ? w sumie to bliska rodzina, przyrodni brat, od strony ojca nikogo nie znam, od strony mamy wlasciwie nie mam rodziny, dlatego moze stad ta chec odszukania i poznania brata... co zrobilibyscie na moim miejscu ? odszukac czy dac sobie spokoj ?

Gość pimpek sadełko
mój tata też jest w takiej sytuacji i nigdy się ze swoimi nie spotkał moim zdaniem jak chcesz odszukać brata to to zrób może jest nawet podobny do ciebie i może zyskasz przyjaciela

moj ojciec ma ciezki charakter i nie jest ogolnie dobrym czlowiekiem, odchodzac od mojej mamy probowal spalic nasz dom, nie wiem dokladnie w jakich okolicznosciach rozstali sie rodzice tego mojego przyrodniego brata, ale wiem ze moja mama nie byla w to zamieszana, poznala sie z moim ojcem jak tamci byli juz po rozwodzie z tego co mi wiadomo ten moj przyrodni brat tez nie utrzymuje kontaktu z ojcem

Jeśli chcesz to zrób to Ja jestem taką siostrą, mój brat ma 6 lat ale mój ojciec(z którym właściwie nie utrzymuje kontaktu) żyje z jego matką. Ja nie chce nalegac na jakieś spotkanie i podejrzewam, że dopóki nie będzie dorosły nie skontaktuję się z nim. Dla niego to trudna sytuacja i nie chce swoją obecnością przeszkadzać mu. Chce by był gotowy i by sam zdecydował o naszym spotkaniu. Może Twój brat myślał podobnie