Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

my_sex_is_a_killer

Czuję się niezręcznie, ponieważ

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem rok, nie mieszkamy razem. Wynajmuję pokój, by miec bliżej do pracy. Pracuję i generalnie starcza mi ale bez szału. Nie pozyczam od faceta kasy, wiadomo, prezenty tylko na jakies okazje, czasem wyjście. Wczoraj jak zobaczyłam ile dostałam wypłaty to masakra. Mało. Muszę bardzo przycisnąc pasa. Chłopak chce mi dac pieniądze- nie wezmę, nie jestem z nim dla pieniędzy. Jestem dziad, ale z honorem :P Jutro wyciąga mnie na zakupy, chce mi kupić jakiś ciuch. Może jestem dziwna, ale to dla mnie wstyd, tak sie głupio czuję.

Gość plplolpol
bez przesady jak ma kase to korzystaj :D w końcu to nie sponsor tylko chłopak nie miej wyrzutów

Wiesz co, ja mam tak samo, nie potrafię wziąć pieniędzy od faceta, ani pozwolić aby mi coś kupił, nawet jeśli mi nie starcza. Też czuję taką niezręczność.

Gość też tak mam...................
i nic nie chce od faceta, nie stać mnie? nie kupuje, a przy najbliższej kłotni, czy rozstaniu jeszcze może wygarnąć, ludzie są różni ach

Gość tralalalallaliii
no też bym się dziwnie czuła, jak jakaś utrzymanka :O z drugiej strony może on chce Ci tylko zrobić przyjemność...

Gość Joanna Asia
Kocha Cię , chce kupić Ci coś ładnego!! Żebyś się miło poczuła!! To żaden wstyd

Gość vdfgdfh
Wydziwiasz według mnie. Facet chce Ci sprawić przyjemność, więc uśmiechnij się i idź z nim na zakupy. Ja nie policzę ile mój facet kupił mi ciuchów, a ile ja jemu. Kochamy się i kupujemy sobie po kilka różnych prezentów w miesiącu. Ja bym mogła całą swoją wypłatę wydać na niego, a on na mnie. Ciesz się, że Twój facet się o Ciebie troszczy i nie strzelaj fochów, tylko ciesz się jutrzejszymi zakupami. Miłego wieczoru! :)