Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zenon ziembiewicz

Wierzycie w to ze mozna kogos sciagnac myslami???

Polecane posty

Tak, jak sobie myślę, żeby listonosz po drodze złamał nogę i nie doszedł z rachunkiem za prąd, to akurat zawsze wtedy przychodzi..

Tak, ja zawsze ściagam męża myślami. Cały dzień leży komórka gdzieś tam sobie w domu, a jak o niej pomyślę i idę do niej to zawsze akurat w tym momencie przychodzi sms. Albo jak pomyślę, ze móglby mój mąż przyjść na obiad to zawsze zaraz wchodzi do domu (mamy firmę w domu piętro niżej) . Takich przykładów z mężem jest duuuużo :) Innych nie ściagam, chyba tylko z nim nadajemy na jednej fali :) No jeszcze z moim tatą jest podobnie, bo jak coś pomyślę, to on to zawsze mówi albo robi :)

Gość szary papier
hmm rowijajcie dalej , ciekawe , moze kogos sciagnę :)

Gość alkfa;f
ja sciągam niesteyt samo zlo

Gość to nie jest kwestia wiary,ale
rzeczywistości,a uważa,że to bzdura to już jest jego sprawa,

Heh miałam już w swoim życiu paru facetów... ale jest jeden (były) o którym jak tylko czasem pomyślę to za 10 minut dzwoni... :P (jesteśmy w dobrych stosunkach) :P

Gość Tamara 643
Ja ide czesto otwierac drzwi bo czuje ze ktos akurat idzie do mnie z tym telefonem to biore go do reki i dzwoni w pracy o danej osobie pomysle i zaraz dzwoni lub pojawia sie wiec cos w tym jest

Gość mariola złotousta
jak o nim pomyślę chwilę, to zaraz dzwoni. to się sprawdza.no, ale my się znamy jak łyse konie. :)