Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noemi77773

czy pasują mi czarne włosy

Polecane posty

Gość noemi77773

mam identyczna urode jak ta panienka na zdjeciu,,taki rodzaj i kolor włosów nawet długosć karnacje identyczną,nawet jest do mnie podobna.......niestety mam dosc swojego koloru włosów tak bardzo chce mieć ciemny może czarny jak myślicie bedzie mi pasował http://www.idealnefryzury.pl/wp-content/gallery/spinka-na-pierwszym-planie/thumbs/thumbs_modne-fryzury-2011-3.jpg

Gość xasasas
oj nie. ona jest sucha i ma końską twarz . czernią włosów jeszcze zaostrzysz swe rysy fujj!

myślę, że nie bardzo, bo jeśli też masz pociągłą twarz to czarne włosy jeszcze bardziej to wyeksponują

Gość kwartnik
chcesz wyglądać jak BABA JAGA ?

Gość Urania777
Kiedyś bardzo mądra fryzjerka powiedziała mi, że włosy powinno się farbować na taki kolor, jaki był w naturze albo o odcień jaśniejsze lub ciemniejsze. Byłam ciemną szatynką, więc stosuję odcienie brazów: jaśniejsze lub ciemniejsze, dodaję też refleksy lub rdzawo-złote nitki. Było mi bardzo źle w radykalnej zmianie kolorów jako ognista brunetka czy jasna blondynka. I w tym sensie doświadczona i mądra fryzjerka miała rację. Przemyśl tę poradę.

Gość a ja myślę że trzeba wypróbowa
mnie też fryzjerki mówiły że nigdy ciemne - a bardzo dobrze wyglądam i w ciemnych i w czerwonych. Inni mówili, że w krótkich będzie mi źle - a też wyglądam bardzo ładnie. Ale gdybym nie zaryzykowała, to nie wiedziałabym o tym.Najgorzej słuchać innych,