Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamannaa

Pomocy niechciana ciąża

Polecane posty

Gość zalamannaa

witajcie, otóż dopadł mnie pech pare dni temu była impreza firmowa i trocjhę za dużo wypiłam, szef to wykorzystał, że piłam i jakoś tak wyszło że uprawialiśmy seks i on skończył w środku bez zabezpieczeń azdnych pomocy co rtobic maz bylby zalamany nie moge mu zrobic czegos takiego

Gość wiatry wiatry wiatry
Nie mów nic mężowi i módl się do Boga żeby nie było dzidziusia.

Gość zalamannaa
nie wiem jeszcze co robic teraz

Gość errw
to najpierw sie dowiedz czy jestes a potem pytaj co dalej:O

po pierwsze to totalna masakra... ja bym była załamana nie ciążą ale swoją własną moralnością... A kiedy to było... może jeszcze nie za późno na tabletki 72h

Gość zalamannaa
to było w sobote... wiem że to głupio wygląda ale to wcale nie tak poprsotu miałam pecha

dziś jest sobota... więc jeśli było to tydzień temu... to pozostaje Ci złożyć ręce i się modlić... Heh sory... ale pecha to można mieć jak się człowiek potknie i nogę złamie... a nie jak się puści... i alkohol niczego tu nie usprawiedliwia...

Gość pecha
Miałaś pecha?No tak szłaś potknęłaś się i wpadłaś panu na członka ,jak wstawałaś znowu upadłaś a pan miał wytrysk.No cóż miałaś pecha.

do lekarza na prywatna wizyte moja droga i niech ci wypisze tableteczki do 12 tygodnia poronne i po klopocie masz juz

O super się bawią panie bizneswomen!!! Przez przypadek Cię szef przeleciał Biedna!! A Ja Ci zyczę zebyś byla w ciąży i żeby dziecko było murzynem!!! Teraz jest malo kobiet z klasą ,same dzi..ki!!!!!!!!

Daj namiary na męża ,Ja Mu wytłumaczę kogo ma w domu,a jak nie masz męża to nie szukaj,oszczędź faceta :-P

Gość uyuiol
zażyj tabletki postinor po stosunku i już

Gość niechcianaciaza
Jeśli znalazłaś się w sytuacji że jesteś zmuszona podjąć trudną decyzje pozbycia się niechcianej ciąży to powinnaś dokładnie przeczytać to co jest tu niżej napisane: Otóż, jakieś pół roku temu miałam ten sam problem.zaczęłam tak jak wy szukać pomocy i informacji w internecie,informacji było sporo ale wiele sprzecznych ze sobą....za to ofert zakupu odpowiednich środków bardzo dużo o przeróżnym przedziale cenowym od 100zł do 1000zł. wszystkie ogłoszenia napisane pseudonaukowo z dużą ilością farmaceutycznego słownictwa lub w stylu że niby ,,sama przeszłam kuracje i trochę mi zostało więc mogę odsprzedać..." zdecydowałam się na zakup, sprzedawca był bardzo przekonujący za dwa dni dostałam listem poleconym torebkę z witaminami... za które zapłaciłam 300zł. Znalazłam innego sprzedawce który za 200 zł proponował arthrotec i wysyłkę listem pobraniowym z możliwością sprawdzenia zawartości i znów za 2 dni listonosz przyniósł i poinformował mnie że na przesyłce nie jest zaznaczona taka opcja.... będąc zestresowana sytuacją i ze względu na czas który w naszej sytuacji ma kolosalne znaczenie, zdecydowałam się zapłacić i odebrać i znów zostałam oszukana bo w środku zamiast arthrotecu była prezerwatywa. Pomyślałam sobie że poszukam ogłoszeń z odbiorem osobistym to już nie zostanę oszukana ale i tu o dziwo gdy dzwoniłam to pytano się mnie z kąt jestem i zawsze okazywało się że ci sprzedawcy są z daleka więc odbiór osobisty nie wchodził w rachubę tylko wysyłka ..... Przełamałam wstyd i poprosiłam znajomego z Holandii o załatwienie mi ru486 (tam jest ogólno dostępny) a znajomą panią aptekarkę o arthrotec i tak się zakończyła moja nieprzyjemna przygoda z zakupami w sieci. Lecz, będąc bezrobotną, mającą niemiłe doświadczenie z tym tematem i wyrobione dojście do tych środków postanowiłam trochę na tym zarobić ale nie oszukując tylko sprzedając taki zestaw potrzebującym kobietą na bardzo przejrzystych i uczciwych zasadach: zestaw 12tab ARTHROTEC, 1 TAB RU486 SPECJALNĄ ULOTKĘ PRZETŁUMACZONĄ NA JĘZYK POLSKI OPISUJĄCĄ PRZEBIEG KURACJI I ODPOWIADAJĄCĄ NA WSZYSTKIE EWENTUALNE PYTANIA ZWIĄZANE Z KURACJĄ I WSZYSTKIMI MOŻLIWYMI OPCJAMI Z NIĄ ZWIĄZANYMI I NURTUJĄCYMI NAS PYTANIAMI Skuteczność zestawu to 98% TABLETKI SĄ ORYGINALNIE ZAPAKOWANE W BLISTRY I PUDEŁKO Z DŁUGĄ DATĄ WAŻNOŚCI wysyłam tylko: zwykłą przesyłką pobraniową i zawsze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą E-przesyłką pobraniową i zawsze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą (E-przesyła to taka która nie przychodzi na adres domowy tylko na pocztę , poczta wysyła SMS-a do tej osoby że ma przesyłkę do odebrania z urzędu, powoduje że nikt z domowników nie musi wiedzieć o jej przyjściu ani o zawartości) jeśli by do ciebie przyszła przesyłka bez opcji sprawdzenia zawartości to jej nie odbieraj !!! w Holandii RU486 kosztuje 29 euro arthrotec w aptece na receptę 60zł, ja cały zestaw który możesz mieć w domu w ciągu 2 dni bez kombinowania, latania po lekarzach i proszenia się o receptę (nie chcą wypisywać ze względów moralnych)sprzedają za 350zł KOSZT RAZEM Z WYSYŁKĄ TO 350ZŁ Jeśli jesteś zainteresowana to proszę o tel lub SMS-a na nr 518 194 183 odpowiem na wszystkie pytania

Gość do-niechciana ciaza
do niechciana ciaza nastepny topik odgrzebalas o niechcianych ciazach? ludzie,nie dajcie sie na to nabrac... kobieta jakies gowna sprzedaje w proszku i cholera wie co to jest.. wymyslila jakas bajke ,zeby kase zarobic... nie polecam dawac zarabiac naciagaczom,bo oni tylko zeruja na was ,waszej naiwnosci i jeszcze moga wam popsuc zdrowie !

Gość eeeemmm
wydaje mi sie ze laska ktora bez wahania daje dupy szefowi nie bedzie miala problemu zeby wziac Bogu winnego dzieciaka wyskrobac albo wyrzucic do smietnia. A pozniej ludzie pytaja skad sie biora takie suki

Strach i stres który teraz przeżywasz powinien Cię ochronić przed takimi wybrykami w przyszłości. Warto było dla tych kilku chwil przyjemności ryzykować?

Gość to że dała dupy szefowi
-to jedno, ale że istnieją dorosłe kobiety, które nie wiedzą o istnieniu tabletek 72h po, to już wola o pomstę do nieba. Poziom wiedzy o antykoncepcji na poziomie dziesieciolatki :O

Gość 24latek.,.,.
Boże;/ , fuck... jak to czytam to tracę zupełnie wiarę w kobiety ... w życiu nie mógłbym być z dziwką która mnie zdradziła, dla mnie to dno, rzygać mi sie chce ;/. Obym nigdy nie trafił na taką jak Ty ...

@24latek.,.,. "Nie sądźcie abyście sami nie byli sądzeni". Masz żonę? Dziecko? Jak będziesz po ślubie, będzie dziecko i żona np. odstawi Cie od seksu na rok, wtedy pogadamy jakim będziesz twardzielem. Bo teraz jeśli jesteś kawalerem, to tylko Ci się wydaje że rozumiesz skąd biorą się zdrady ...

Gość ekspert antykoncepcji PO
Witam, Jako oficjalny przedstawiciel firmy GedeonRichter, producenta leku Postinor oraz Escapelle chciałbym wyjaśnić nieporozumienia, które pojawiają się na wielu forach internetowych. Na rynku polskim zarejestrowane są dwa preparaty zawierające lewonorgestrel do stosowania w antykoncepcji PO (antykoncepcja po niezabezpieczonym stosunku lub gdy zastosowana metoda antykoncepcji zawiodła). Są to Postinor Duo oraz Escapelle, który został wprowadzony na rynek polski w 2006 roku. Początkowo oba preparaty były sprzedawane równolegle. Obecnie Postinor Duo nie jest dostępny w aptekach. Oba preparaty zawierają lewonorgestrel Postinor Duo dawka podzielona 2 tabletki po 750 mcg, Escapelle 1 tabletka - 1500 mcg i charakteryzują się wysoką skutecznością, jednak zmniejszenie ilości tabletek do jednej zwiększa pewność zastosowania i co za tym idzie efektywność terapii, dlatego Postinor Duo nie jest sprowadzany i dostępny.

jesli byly dni nieplodne to bez obwa na pewno baby nie bedzie ;)

Bardzo podobają mi się rady: - Złóż ręce i módl się żeby nie było dzidziusia. Nie chcesz dziecka - aborcja jak najszybciej oczywiście jeśli będziesz w ciąży.

Gość niechcianaciazaitp
jeśli jesteś w potrzebie.... Mam w ofercie oryginalny ARTHROTEC i RU 486 taki zestaw daje 98 procent skuteczności jeśli zastosuje się go do 9teg tygodnia. koszt tego zestawu wraz z instrukcją i pełnym opisem w języku polskim to 350zł wraz z przesyłką. można zakupić też sam ARTHROTEC za 180zł. zamówione zestawy można odebrać codziennie osobiście na terenie Warszawy lub też za pośrednictwem poczty lub kuriera. Przesyłki są zawsze z opcją sprawdzenia zawartości przed zapłatą więc nic kupujący nie ryzykuje bo najpierw odbiera i sprawdza co jest w przesyłce i jeśli wszystko jest ok to akceptuje i dopiero płaci. Jeśli zależy Ci na dyskrecji to mogę wysłać na wskazaną placówkę pocztową gdzie odbierzesz ją osobiście i nikt z domowników nic nie będzie wiedział. Jeśli jesteś osobą odpowiedzialną i chcesz uzyskać dodatkowe informacje to proszę dzwonić na nr 731 488 434