Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca ach

ile mieliscie w swoim zyciu prac?:P

Polecane posty

Gość praca ach

Ja mam 20 lat. Pracowałam już za granicą i w kraju. W sumie miałam 6 prac- w spożywczaku pracowałam przez wakacje jak miałam 18 lat. Potem po maturze byłam tylko raz w pracy w sklepie (tragedia), potem wyjechałam za granicę (najlepsza praca), potem 4msce w pewnej firmie(:P), potem 1,5 miesiąca na produkcji, próbowałam swoich sił też jako konsultant telefoniczny :P

Gość Van Buuren Street Station
Tylko 2. W tym w jednej ok. 2 miesiecy a w drugiej juz 13 lat.

Gość praca ach
Van Buuren Street Station zazdroszczę ci. Ja się chyba do żadnej nie nadaję :( Dlatego idę na studia realizować swoje hobby. Może będę mieć po tym pracę, którą będę lubić.

Gość praca ach
noo bo w sumie mnie żadna praca nie razi, nigdy nie zaspałam, zawsze punktualna, ale największą przeszkodą są dla mnie ludzie. Nie potrafię z nimi współpracować :P

Gość ja piertole
0 :o pieniądze mam, więc wolę się nudzić niż pracować. dlatego czasem wolałabym, żeby rodzice odcięli mi dopływ gotówki 🖐️

Gość praca ach
ja piertole i zamierzasz tak do końca życia żerować? :P

Gość xdsfgh
ja zadnej :) prowadze forum internetowe ,z ktorego mam okolo 1500-2000 miesiecznie z reklam. no ale tego praca nie nazwe bo poswiecam na to max 30 min dziennie

Gość widzialam
braknie palcy u rak:)

Gość ...,,,,....
Trzy. Pierwsza - 7 lat (w tym urlop wychowawczy). Druga - 1 rok. Trzecia - jestem w niej do dzis, już prawie 20 lat:)

Gość 27 latek juz
i jak na razie tylko 2 staże (łączna długość trwania 10 miesięcy), normalnej pracy jeszcze nie miałam :p

Gość ja 26 lat i
do tej pory 4. W pierwszej pracowałam tylko przez wakacje w wieku 19 lat, w drugiej 3 miesiące - obejmowała konkretne zlecenie. W 3 prawie 2,5 roku, a w ostatniej kilka miesięcy i firma padła :O A niedługo zaczynam piątą :) A i nie liczyłam zajęć "pobocznych", które wykonuję jako freelancer, bo chyba chodzi Ci o zatrudnienie w różnych firmach? :)

Gość ja mam 21
i 3lata konsultantka pol roku na stazu z up mies w restauracji mies.w drogerii i dorywczo w restauracji mies w sklepie odzieżowym mies. w hipermarkecie i aktualnie bez pracy:-(