Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania_pyta

Faceci lubicie dziewczyny z malutkimi piersiami?

Polecane posty

Gość mania_pyta

Wiadomo ze nie wszystkie natura obdarzyla po rowno, ale trzeba byc tolerancyjnym, wiec?

Gość grgragrsgrsg
cycki to nie wszytko Wolablym wybrac madra fajna dziewczyne z malutkim biustem niz jakas pusta idiotke z duzym biustem

Gość grgragrsgrsg
a taki biust który jest na fotce to mógłbym zaakceptowac u dziewczyny.

Gość mania_pyta
nie chwalac sie, ludzie mnie lubia mialam kliku facetow, do niczego nie doszlo, wiece mnie jak mnie nawet by to nie przeszkadzalo ale jak widze ze ludzie patrza to zaraz mysle o rany, ciekawe co pomysleli... opercia nie wchodzi w gre, tabletki tez nie....

Gość mania_pyta
ojej fajnie, ale zaraz pewno sie znajdzie ktos kto powie co mysli...aa slyszalam ze takie male jak na zdj sie fajnie ssie, dodam ze mam wsytajace brodawki sutkowe? prawda czy nie z tym ssaniem hmmm

Gość ksionc robakkus
a ty lubisz facetów z małymi kutasami? to masz odpowiedz. mały biust to dla mnie moze miec 14 latka a kobieta ma mieć cycki rozmiar C

Gość mania_pyta
oj dokladnie dokladnie, zgadzam sie :) albo np to ze wola naturalne nie umalowanie, a ogladaja sie za takimi dziewczynami lalkami tona tapety itd... przeciez wiadomo jak sie umaluje to lepiej wyglada...

Gość mania_pyta
ksionc robakkus ale jestes, myslisz pewnie swoim kutaskiem, To Ty pewnie zaraz po poznaniu zagladasz laskom w cycki, wybacz ale maly to maly tego sie nie wybiera, jest tyle pozycji, ze nie ma co narzekac...

Gość małobiuściasta ;)
ja mam mały biust (trochę większy od tego na zdjęciu) i nie narzekam na brak powodzenia :) eksponuję za to długie i zgrabne nogi :P

Gość mania_pyta
Kultura to do mnie bylo? hehe małobiuściasta ;) mam pytanie masz ta kreseczke po srodku? co laczy piersi? chodzisz w bikini, i dekoltach? Bd wdzieczna za odpowiedz

Gość eklerkowataad
owszem cycki 60 D są bardzo duze skoro tylko 60 pod biustem a miska duza no pewnie z 80 cm w cycku ej a co to jest cecha terzeciorzędowa? to co jest pierwszorzędowa?

Nie do Ciebie, do pana tego:D Co tu się wypowiada, że kobieta musi mieć rozmiar C Ja chodzę z dekoltami, w bikini, nie przejmuje się, że nie jest pokaźny:) Chodzi Ci o to czy piersi mi się stykają? Bo nie rozumiem za bardzo Mam 60D/65C w takiej prawdziwej rozmiarówce

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
elektro coś tam - naucz się rozmiarówki bez kitu.. pierwszorzędową...no pomysl?

Gość mania_pyta
KUlTURA no tak dokladnie o to, niektore dziewczyny maja male ale przynajmniej maja ta kreseczke a ja mam podbne do tej ze zdjecia...

Gość małobiuściasta ;)
w bikini chodzę bez skrępowania :P no niestety nie mam tej kreski pomiędzy piersiami ale mi to nie przeszkadza, lubię siebie, jestem zadbana i to się liczy :)

No właśnie widzę jak się znasz na miseczkach Cechy pierwszo- i drugorzędowe mają wpływ na stosunek płciowy i rozmnażanie, ich ewentualne zaburzenia (np. 3 cm penis) może uniemożliwić prokreację. Natomiast cechy trzeciorzędowe takiego wpływu nie mają Pytanie nie do mnie było a też odpowiedziałam:D

Gość mania_pyta
kurcze a mam prosbe do Ciebie malobiusciata moglabys znalezc jakies zdj z neta przypominajce Twoje piersi, chcialabym porownac aha nie wiem czy to ma znaczenie ale mam 22 lata

Gość małobiuściasta ;)
Kultura - no właśnie w dobrym staniku się dobrze wygląda ;)

Gość mania_pyta
Kultura a ja nawet jak mam stanik chwila jest ok, wydaje sie takie pelne, ale chwile pochodze i zaraz mi odstaje czy cos masakra normalnie, Kultrura a moze Ty znajdziesz zdj> podobnego biustu do swojego, nie jestem zboczona czy cos,ale wiecie inaczej sie pisze, a inaczej jest widziec

Gość mania_pyta
kurcze Keira mam male ale na Tym zdj ma ta kreske ;(( buuu jezu jakie ja mam kompleksy.... masakra.....

Gość małobiuściasta ;)
ma kreskę bo na odpowiednio dobrany stanik ;) ja jak się położę na plecach to praktycznie deska jestem :D

Gość nnnnnnnnnka
słuchajcie, a ja też mam bardzo małe i najgorsze jest to, że.. się rozchodzą!! na zewnątrz :O jeszcze jakby trzymały się razem, jako tako koło siebie, nie mam tego przedziałku w ogóle ja pierdole :o ma/miał ktoś tak?? czy to potem jakoś się uformuje czy już zawsze będę miała takie tzytzki ? :/ jak to wygląda..