Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yllliaaa

MAM 21 LAT, NIE MAM FACETA. CZY MAM SZANSE JESZCZE KOGOS POZNAC?

Polecane posty

Gość yllliaaa

studiuje dziennie, licze na cud....

Gość ulazula2
To na uczelni nie spotkasz żadnych fajnych facetów, a imprezy w akademikach, w klubach, studenckie koła zainteresowań, sekcje sportowe ?

Gość wygiety
ja mam 51 lat i jestem chętny

Gość yllliaaa
myslisz ze mamy jescze szanse na normalny związek czy taki z odrzutu?

Gość jaki26
Mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny,mogę ponarzekać z wami?

Gość ulazula2
Dlaczego nie masz mieć szansy na normalny związek ? To że nie masz jeszcze doświadczenia w kontaktach z mężczyznami nie musi być wadą, może być Twoją wielką zaletą ! Niektórzy faceci lubią skromne i nieśmiałe dziewczyny. Musisz tylko zacząć się za takim rozglądać, miejsca gdzie możesz go poznać już Ci podałam.

Gość yllliaaa
wiesz jak patrze na związki moich koleżanek raz z jedny raz z innym to trocze mnie to przeraz ale z drugiej strony boję sie ze zostane sama i to moze być jeszce gorsze

Gość ja mam 22 lata i wiem
ze nigdy nie bede miala faceta jestem pasztetem

Gość yllliaaa
wiesz ja nie rozgraniczam w ten sposób wiuduje dziewczyny bardzo ładne z mało atrakcyjnymi facetami i odwrotnie mi chodzi tylko o to ze ciężko mi się przełamać do związku na zsadzie chciałabym ale sie boje

Gość hbmjhbnb kj
nie, juz za pozno, termin minal wcoraj o 21:30 :D

Gość yllliaaa
też tak myśle

Gość hehehihi
Oczywiscie ze masz szanse! nie szukaj na sile bo nie znajdziesz. W koncu na Twojej drodze pojawi sie jakis fajny chlopak z ktorym sie zwiarzesz - jestem tego pewna, poza tym mloda jeszcze jestes, cale zycie przed Toba nie masz sie czego obawiac :) Na kazdego przyjdzie czas.

Gość yllliaaa
moze faktycznie mam jakies niepotrzebne uprzedzenia,ale tak jak piszesz nic na siłe byle predko [:-D}

Gość ullallalla
Wiem, że to brzmi oklepanie itd. ale trzeba czekać na swoją kolej. Szczęściu można tylko dopomóc np nie siedząc w domu, tylko wychodzić, stwarzać sobie okazje na poznanie kogoś. Ale nic na siłę :) sama mam 20 lat i dopiero niedawno związałam się z kimś po raz pierwszy :) i uwierz mi, tak jak Ty zastanawiałam się czy mam jakieś szanse i czułam że jest mi przeznaczona samotność. A okazało się, że nawet do osoby z takim pechem jak ja w końcu uśmiechnęło się szczęście. Także nie łam się! Dużo szczęścia Ci życzę :)

Gość yllliaaa
kazda dziewczyna zauwazyłam twierdzi że to ona akurat ma najwiekszego pecha ale takjak piszesz na kazdego przyjdzie jego kolej dzięki ci bardzo i pozdrawiam