Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIe wiem wiec pytammmm

czy Jarosław Kaczyński był dziś na grobie brata?

Polecane posty

Gość NIe wiem wiec pytammmm

wie ktoś?

Gość nie mial czasu
bo kampania wyborcza trwa

Gość niezła hipokryzja tego katolik
a...brak czasu na odwiedzenie grobu brata...troche to żenujące

Gość i smutne bardzo
i nikomu to nie przeszkadza

Gość i smutne bardzo
nie byl to pewne info

Gość Passsse
Bożeeeeeee to już rok :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Niech spoczywają w pokoju wiecznym... :(:(:(:(:(:(

Gość Passsse
Rok temu ryczałam jak opętana :(:(:(:( do tej pory płaczę :(:(:(:(

Gość NIE i to pozostawiam bez
komentarza

Gość Passsse
To co że nie był? Czy to ważne? Czy to ma jakiś wpływ na jego miłość do niego? Opamiętajcie się ludzie :O Ja pierdole.

Gość no to juz kwestia sumienia
Jarka że wybrał kilka może nawet punktów procentowych w najbliższych wybrach zamiast odwiedzin grobu brata. jego wybór jego sumienie. ale co to za PRAWDZIWY katolik?

Gość EGFERGFRE
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE mam dosyc czytania o tychg zkjebanych kaczorach. nasranme wszedzie o nich jal wchlewie. chuj to kogo obchodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość EGFERGFRE
passe? pojebało cie? twoi rodzice tam lecieli :O matko ale żenaaaada aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa katole jebcie sieeeeeeeee na codzień jestescie parszywi, plugawi, dwulicowi i wredni i fałszywi a tutaj każdy świeczki wstawia! śmiech na sali!!!

Gość nie byl i to bylo do
przewidzenia

Gość to jak kazdy Polak
EGFERGFRE na codzień jestescie parszywi, plugawi, dwulicowi i wredni i fałszywi ty tez sie do tych osob zaliczasz 🖐️

Gość EGFERGFRE
ciekawe skąd ty to możesz wiedzieć? ja akurat zakłamana nie jestem i nie płacze przed tv cały 10 kw a potem ide do pracy oi jestem niemiła dla koleżanek? brzmi znajomo? a wy faceci? jacy jesteście dla swoich kobiet? a wy kobiety? zakłamane pizdy. wiec nie piszcie ze płaczecie za obcymi ludźmi i przezywacie jak mrówka okres przed tv a dziećmi swoimi sie nie macie czasu zająć, partnerami i lenie patentowane jeden z drugim!

Gość no wlasnie nie bylo go
wolal nabijać %

Gość Bert Power
na Wawelu grobie brata nie był ale był przed pałacem prezydenckim bo załobe po fotelu prezydenta

Gość meszugene.
Akurat to jest dla mnie chuj - Jarosław Kaczyński to człowiek, który tak strasznie podzielił naród, wprowadził do polityki element nienawiści, szczucia Polaków na Polaków, tak, on jest chujem.

Jak zwykle poje.bani ludzie na kafe :classic_cool: skąd wieśniaki wiecie, że nie był ? Nie oglądałam TV, no ale może nie chciał uczestniczyć w " szopce " gdzie milion kamer towarzyszyło by mu na grobie brata i był w innym terminie ?:O co za różnica kiedy ? ważne że był. Skończeni kretyni :O

Gość jasne, to nie to samo co
szopka na krakowskim przedmieściu i powązkach, gdzie chętnie udzielał wywiadów i mówił o tym, jak to jego brat został zdradzony o świcie, masz rację, yhy (((((:classic_cool:)))))

Gość GRUBA i GŁUPIA
Nie Lubiąca Niedziel!!!!!! Pirdolona KACZOROBROŃCZYNI!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie był to pewne info
nie było go wczoraj w krakowie.

z Jarosława taki katolik, jak ja sopran w operze poznańskiej. To jest pierwsza rocznica narodzin jego brata i bratowej dla Nieba, więc nie ma nic ważniejszego od odwiedzenia Drogiego Nieobecnego , by mu zapalić światełko w ciemnościach Czyśca.

ale w was jadu, szok .. po pierwsze - skąd niby ktoś wie gdzie on był a gdzie nie był, do kibla i do kiosku po gazetę nikt za nim z kamerami nie biega .. po drugie - "KATOLIK A NA GROBIE BRATA NIE BYŁ" .. co ma piernik do wiatraka, nie znam jakiejś prawdy wiary która mówi że w rocznicę śmierci należy odwiedzić grób zmarłego .. ale co tu więcej wymagać, to tylko poprawna politycznie kafeteria .. a sądząc po tendencji wpisów zaczyna się też robić "poprawna" emocjonalnie, światopoglądowo, bo że antyklerykalna to wiadomo od zawsze .. Udławcie się własną śliną ujadacze ..

Gość to mnie wkur..................
wiadomo bo był cały czas w warszawie no chyba że umie się teleportować 🖐️ a to o katoliku to dlatego że tyle mówi o swoim bracie ale na grobie w rocznicę nie był. wolał nabijać sobie punkty w najbliższych wyborach. to wazniejsze. niż w skupieniu się pomodlić przy grobie. na to czasu brakło. i to jest hipokryzja. bo cały dzień biegał po mieście byleby być przed kamerami pokazany w jak największym tłumie szczególnie tak ustawiali by było w kadrze jak najwięcej młodych ludzi. bo to sprawia wrażenie że całą polska jest z nim. jakby całą polska byłą z nim to wczoraj w wawie byłoby 5 mln ludzi w manifestacji i całej polsce. na szczescie aż tak źle nie jest ale fakt ta 1/3 polski wierzy i ufa i kupuje to co mówi i robi J. Kaczyńśki. mają prawo ale dla mnie robienie kampanii wyborczej w rocznice takiej tragedii narodowej, robić % na śmierci swgo brata...jest wątpliwe moralnie... zamiast się pojawić na grobie i w tym dniu zniknąć z obiektywów fleszów wybrał eweidentnie kampanie wyborcza. nie wiem czy sam tak wybral czy naciskalo na niego pis. ale fakt jest faktem. nie mial czasu odwiedzić grobu brata🖐️