Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzdęcia mój koszmar

Jest poranek jeszcze nic nie jadłam a już mam wzdęcia!! KOSZMAR jak żyć z tym ??

Polecane posty

Gość wzdęcia mój koszmar

nie mam już siły...nie mam w sobie nic ale puszczam bąki cichacze ale smrody to takie męczące, a espumisan nie pomaga ;/ :(

Gość a masz problemy z
wypróżnianiem ? może zwyczajnie chce ci się do klopa ?

Gość a masz problemy z
poranek to czas na duuuuża kupę ;-) jak chce wyjść to wtedy idą śmierdzące gazy, może to jest to ?

Gość wzdęcia mój koszmar
zarazx zrobię zobaczymy co będzie :(

Gość a masz problemy z
na pewno będzie poprawa ! życzę zdrowia i dobrego samopoczucia, pij wodę na czczo z samego rana po przebudzenia, kupa powinna lepiej iść (woda moze byc mineralna z butelki a może byc nawet przegotowana z czajnika z zeszłego dnia)

Gość a masz problemy z
to może byc też kwiestia diety, może jesz produkty, które powodują u ciebie takie wzdęcia ? może jesteś na coś uczulona i stad nadmierne gazy, np. na mleko ?

Gość wzdęcia mój koszmar
już zrobiłam :) dziekuje za wsparcie moi drodzy :* a teraz umyc kuciapke czy nie ? bo nie chce sie moczyć ale nieświezo sie czuje ;/

Gość wzdęcia mój koszmar
co do płynów to pije duzo herbaty, na czco też, ale głownie zimną

Gość wrednamalpa26
bez jaj, ale temat :o

Gość wzdęcia mój koszmar
jak nie chcesz to nie czytaj, a wy buziolki chcecie fotke mojej kupci? :):)

Gość a masz problemy z
woda, woda, zwykła woda, z samego rana, po przebudzeniu, jeszcze na ślepo, postaw sobie wodę koło wyra, mówię ci czysta woda na czczo jest super na poranną duża kupę (rana dla wszystkich co maja problem z wypróżnianiem ,ale jeszcze nie są z tego powodu chorzy, jak juz chory to trzeba do lekarza)

Gość a masz problemy z
rada, nie rana :D

Gość wzdęcia mój koszmar
to z fotką kupy to podszyw... nie mam problemów z kupę robięjak nalezy czasem nawet dwie dziennie a w ogole przez moje wypróżnianie jestem bardzo chuda i śmieją się że anorektyczka, a ja dużo jem i za szybko trawię :/

Gość wzdęcia mój koszmar
kurde przestań sie zboku podszywać!! nie wchodzić w linka tam jest wirus...

Gość wzdęcia mój koszmar
a ppoza tym moja kupelatka była ciemniejsza i w 4 kawałkach

Gość a masz problemy z
organizm długo jest w stanie znosić złe traktowanie, ale w koncu sie zbuntuje i zacznie niedomagać a potem chorować, woda to podstawowy skladnik naszego pozywienia, jesli nie dostarczas odpowiedniej ilosci narazasz sie na rózne dolegliwości : nadciśnienie (gęsta krew), słaba przemiena materii, problemy z nerkami i pęcherzem, zbyt trawda treść jelitowa i zwiazane z tym problemy

Gość a masz problemy z
aha, to pilnuj tylko porannej kupy, po co nosic w sobie ten balast (jest toksyczny i powoduje śmierdzące pierdy )

wlasnie ciagle siusialam , mialam infekcje pochwy , a do tego bol w okolicach nerek , myslisz , ze to od braku wody w odrganizmie chodze taka nadmuchana ?

Gość a masz problemy z
taaaaak ! i z wiekiem będzie coraż gorzej, prosze cię zrób coś z tym, bo bedziesz chorować :-(

Gość kunekundźka
dobrze chociaż że cichacze... zawsze możesz zgonić na kogoś w tłumie a w domu na psa :P a tak na poważnie może spróbuj z błonnikiem? skoro za szybko trawisz to może trzeba to wyregulować jakoś... błonnik to powinien załatwić :)

Gość fokidokiłał
Nic Ci nie jest, zrdować. Myślisz że inni puszczają nieśmierdzące albo pachnace gazy?

Gość wzdęcia mój koszmar
ale ja nie mam problemów z trawienie m :( tylko te bąki..mysle że inni nie mają takich problemó :(

Gość mądrze pisać chcę
każdy żywy człowiek bąki puszcza i nie ma co tego ukrywać ;) jedni częściej a drudzy rzadziej... nie ma co patrzeć na to, że jeden puści 1 małego bączka na dzień a jak ktoś inny puszcza co 15 minut to nie znaczy od razu że jest chory. widocznie taki już Twój urok i tyle :)