Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhtdyrj

GDYBY NIE MÓJ WIELKI NOS, BYŁABYM ŁADNA!!!!

Polecane posty

Gość dhtdyrj

mam długi, duży nos, z przodu okay, z profilu okropny. Przez niego nie chodze na imprezy, nie umiem otworzyc sie w relacjach damsko-meskich, nawet jak facet jakis mnie zaprosi na piwo to zaraz sie płosze.... no nie wiem, jak temu zaradzic....gdyby nie nos, byłabym ładna... -duze, niebieksie oczy -skóra gładziutka -włosy prawie do pasa, ciemne, błyszczące -167cm -49kg -jestem jędrna bo duzo pływam, uprawiam rózne sporty

Gość nikt nie jest idealny
A skoro faceci cię gdzieś zapraszają to znaczy, że masz swoich adoratorów dla których brzydka nie jesteś.

Gość Wyspa romantycznej Tęczy
I to jest błąd. Nos to tylko maleńki fragment kobiety. Kobieta może mieć piękny uśmiech, seksowną figurę, to coś w sobie co przyciąga mężczyzn. Może być zabawna i interesująco mówić. NIe przejmuj się jednym drobiazgiem. Widziałem wiele ładnych kobiet z dużym nosem. Cała reszta przeważała u nich na wielki plus i z każdą z nich chętnie bym się spotykał. Możesz dodać pewności sobie: Przeczytaj najpierw przygoduy i doświadczenia ludzi www.ferum.pl później podejmij decyzję, czy spróbować czegoś nowego w życiu. Feromony, nawet jeśli ktoś twierdzi, że nie działają na innych, to na pewno działają na osobę je stosującą. Poprawiają jej humori i dodają pewności siebie, a to się przekłada na relacje z innymi: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4798049&start=0

Gość a mi sie takiej
gdyby nie twoje kompleksy, to nikt by tego nosa nie zauwazal 🖐️

Gość rtuy67
nos to najwazniejsza czesc ciała kobiety, załamałabym sie gdybym miała duży nos, to ohydne, odbiera całą urodę, nigdy nie bedziesz ładna, taka prawda, przykre.

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
rtuy67 nos to najwazniejsza czesc ciała kobiety, załamałabym sie gdybym miała duży nos, to ohydne, odbiera całą urodę, nigdy nie bedziesz ładna, taka prawda, przykre. ale jesteś jebnięta hahahaha :D pewnie jesteś jakimś brzydkim paszkwilem,ktora sie dowartosciowuje kosztem innych,pewnie Twoj nos wygląda jak kartofel DO AUTORKI : czym Ty sie przejmujesz? popatrz nos zawsze mozesz zoperować niestety ta biedna desperatka nade mną nie zrobi ze swoim mózgiem juz niczego . Ja tez mam okropny nos,ale kazdy ma jakies mankamenty. Moj nos sie zrobił sam od siebie taki,kiedys był ładny prosty.. ale ja mam mega powodzenie,nikomu to nie przeszkadza,a ile ja przez niego przepłakałam...to masakra.Doszłam do wniosku,że są brzydsi i głupsi ode mnie 🖐️ :) Nie łam się 🌼

no bo nos moze zepsuć wygląd twarzy fakt zgadzam się,ale bez przesady...niektórym taki nos cholernie dodaje urody,czegoś niezwykłego,bez niego pewnie wyglądałabyś nijak..

Gość rtuy67
akurat ma mały i zgrabny nosek, gdybym miała duzy to kupiłabym miotłę i odelaciała na niej na łysą górę i zabiła się na pierwszym lepszym drzewie. Nawet jak dostajesz prace, ludzie patrza na twarz w dzisiejszych czasach. Wygląd to wizytówka, pierwsze wrażnie. Kobiety z długimi nosami nigdy nie beda piekne, bo ten defekt psuje wszystko. Moge współczuc.

Gość antonio banderooos
zaraz ci cos wkleje, poczekaj autorko. przekonasz sie ze duzy nos moze znajdowac sie na pieknej kobiecie

Gość kaśka.aaa
tylko nie myśl o operacji ja ją zrobiłam i żałuje jak jasna cholera, już wolałam swój większy nos :(

Gość ahtunk
duzy nos przy tych wszystkich atutach, ktore wymienilas to mało znaczacy szczegół !

nie wiem czy wiesz ale nos kleoipatry jest uważany za ideał a ona miała długi nos. btw. nie obrażając ludzi z krótkimi nosami :D miałam taką koleżankę miała taki zadarty i zawsze jej gile w nosie wisiały .. wszystko było widać :P

a współczuć to ja mogę Tobie głupoty..nie chciałabym wygladać jak swinka pigi :O poza tym nic nie może równać się z Twoim ubytkiem na mózgu, nawet ten ' śliczny krótki,mały nosek''

Gość robinsonek cruzo
nie ma sie co oszukiwać, polki mają duże nochale choć zauważyłem że młode pokolenie ma bardzo zadarte, w każdym razie dziewczyna która ma duży nos nigdy nie będzie atrakcyjna, nigdy ! Podstawa u dziewczyny to malutki nosek, duże usta i w miarę duże oczy jeśli to wszystko ma to nigdy nie będzie brzydka!!!

robinsonek,dlaczego wypowiadasz się za ogół?to tylko Twoje zdaniee..jest wiele kobiet z małym nosem i są okropne,tak jak i z duzym , to działa w obie strony.

Gość antonio banderooos
robinsonku cos mi sie wydaje ze jestes ta kobieta z "malym, zadartym noskiem" ktora wypowiadala sie powyzej. u kobiety podstawa to oczy i usta! maja byc piekne. jesli one beda brzydkie to i kobieta jest brzydka. mialem taka kolezanke. miala maly zadarty nos ale wstretne, maciupkie oczka i wredne usta i byla tak masakrycznie brzydka jak chuj :-O

Gość robinsonek cruzo
ahahahahahahahahaha antonio tyś normalny jest ? wkleiłeś same pasztety nawet bym kije nietknął tych brzydot :D:D:D no i potwierdza się moja reguła dziewczyna z duzym nochalem nigdy nie będzie ładna !

aleś Ty infantylny,ile Ty masz lat?No jak pokolenie Biebera może mieć jakiekolwiek pojęcie o pięknie.

Gość antonio banderooos
robinsonek cruzo tak sie sklada ze ja jestem mezczyzna, dosc przystojnym a nie "kobieta z zadartym noskiem" i mi przysluguje bardziej ocena kobiecego piekna. ta blondynka z naszej klasy to moja dziewczyna ktora wg wiekszosci jest ladna wiec opinia takiego stulejaza badz zawistnej blachy mnie nie interesuje.

Gość antonio banderooos
rtuy67+ robinsonek = jedna i ta sama osoba. nie martw sie autorko. masz tu opinie faceta czyli mnie.

Gość antonio banderooos
robinsonek cruzo ciagne pale duzym murzonom :classic_cool:

Gość rsdgrsthgrst
KLEOPATRA MIAŁA DUZY NOS, A BYŁA PIEKNA

Gość fgfhhhg
ja mam krzywy nos, piegi, rude wlosya podobam sie facetom haha

Gość Cziczira
To jest tylko pocieszanie sie, duzy nos to bardzo powazny feler, poniewaz jest wypukly i nie da go sie w zaden sposob zamaskowac, chyba, ze torba na twarzy. Jak masz duze usta to Cie troche ratuje, ale i tak najwyzej mozesz byc ladna, nigdy piekna czy zjawiskowa. Pisze to z wlasnych doswiadczen jako posiadaczka duzego nosa i z obserwacji ;)

Gość maddddddalena
kurde współczuje :( dużo nos to jest jakis koszmar bo nie można g niczym zakryć ani nic , ja na szczecie mam mały nosek , zauważylam ze u facetów duży nos nie rzuca sie tak w oczy jak u kobiet, gdzieś słyszałam ze w rozpuszczonych włosach jest on bardziej uwidoczniony, może noś związane?? ostatni odkryłam dopiero ze mój tata ma taki dość spory nos (zwróciłam na to uwage dopiero teraz (mam 20 lat), i pomyślałam, że dziekuje BOGu że nie odziedziczyłam po nim tego nosa, tylko po mamie (pa zgrabny nosek)

Gość ona to on
też mam duży noc, a i tak jestem zajebista^^ martwiłabym się raczej o cycki ;D

Gość ona to on
noS!*

Gość gyrttrtrt
no i co to za gówniany temat??? ch u j nas to obchodzi