Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubika

wegetarianie, którzy nie jedzą mięsa z powodu cierpienia zwierząt

Polecane posty

Gość kubika

A JA ZAWSZE BĘDĘ JEŚĆ MIĘSO BO LUBIĘ. nie trzymamy zwierzęt dla hobby tylko po to aby je zjeść, bez nas by zginęły. a wydawać na nie kasę nie będziemy jak nie będą stanowić pożywienia. A argumenty że człowiek nie jest mięsożercą wsadzcie sobie w dupe, tak samo jak twierdzenie że jakbyśmy mieli je sami zabić i zjeść na surowo. MAMY MÓZGI i po to używamy piekarników itp aby dobrze je przyrządzić i zjeść wybrane, najlepsze części. Tak więc wy możecie go nie jeść, ale ja będę bo lubię. nie muszę dożyć 120 lat. wystarczy mi 60lat pełnego szczęścia. więc pilnujcie swoich dup

Gość kubika
i dobrze że nie jecie tego bo więcej zostanie dla nas

Gość faaaaaaaaaaaaa
Nie jestem wegetarianinem ale jak masz takie podejście do tego to tak rób,anie tutaj się reklamujesz czy co??Kogo to obchodzi że będziesz jadł mięso.No chyba że założyłeś temat tylko po to aby kogoś sprowokować :P

Gość kubika
wszystko kurwa prowo, napisałem to po przeczytaniu pewnego topiku o wegetarianach

Gość sfsngflnhgzlkhgjfkl
I tak trzeba jeść mięcho do czasu osiągnięcia dorosłości, bo w przeciwnym razie człowiek źle się ukształtuje! Mięso to białko! Trzeba jeść mięso, a sekty wegetariańskie niech siedzą cicho i nie narzucają ludziom swojej chorej ideologii!