Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlss

ślub czy kariera modelki ? trudny wybór

Polecane posty

Gość madlss

niedlugo planujemy slub z moim facetem, jednak jemu nie odpowiadaja moje zainteresowania ktore wyszly niedawno, teraz mam mozliwosc wziecia udzialu w castingu do twarzy pewnej firmy, on powiedzial ze jesli mi sie uda to nie ma szans ze bedziemy razem bo ON TEGO NIGDY NIE bedzie tolerował i nie chce miec takiej dziewczyny ktora sie tym zajmuje. Ja natomiast CHCE poprostu chce chociaz tyle ile moge a nie moge wiele bo jestem niska :( i chce cos osiagnac , dusze sie w pracy biurowej, poprostu sie mecze :(

Gość madlss
nie ma opcji zeby go przekonac, bo juz takich sytuacji bylo kilka , jednak nie udalo mi sie dojsc az tak wysoko aby nie wracac do domu.... no i musze przejechac pol polski za kazdym razem zeby GDZIES SIE POKAZAC .

nie dziwie sie kolesiowi, ze nie chce miec zony, ktora bedzie pukana przez innych, żeby dostac awans, zrobic kariere itp

Gość madlss
bez przesady, takie sa wlasnie wyobrazenia facetow ze wsi!!!!

madlss chyba nie znasz do konca brutalnego świata show biznesu, no chyba, ze planujesz byc tylko hostessą na pokazach w salonach samochodowych, a nie prawdziwą modelką ....aaa i nie jestem ze wsi.

Gość madlss
czy jest tu ktos normalny czy same hamidła?

Gość ale marzenia... Niby nic złego
ale też potrzebnego, jeżeli masz normalną pracę, a warunków fizycznych brak... Teraz każda kobieta chciałaby być modelką, wizażystką, stylistką, kosmetologiem... Bo to takie cudowne. Cóż... Co, kto woli. Jemu się nie dziwię, nie tylko chodzi o zazdrość, ale taka praca wymaga poświęceń, obracania się w określonym towarzystwie, które jemu nie musi odpowiadać. Nie każdy nadaje się na partnera "gwiazdki". Dlatego sama musisz zdecydować, czy to ten jedyny i warto dla niego zrezygnować z marzeń, czy marzenia są ważniejsze, a na miłość przyjedzie jeszcze czas. Takie jest życie dziecinko.

po co slub ?? zostaniesz modelką i za chwile bedziesz brac rozwód bo bedzie ci sie nalezałmodel a nie zwykły facet

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
ja pierdole a czy ty tepa locho pomyślałaś co bedzie jak Cie nie wezmą nie będzie ani męża,ani kariery.. :O i tak pewnie wybierzesz kariere..no bo co tam mąż no nie?

Gość Dzień bez Smoleńska
Nie warto dla faceta rezygnować z marzeń. To Ty potem zostaniesz bez pracy, jak on Cię porzuci dla młodszej i przestanie finansować wspólne życie. Niezależność to podstawa. Widziałaś kiedyś, żeby facet dla kobiety rzucał pracę, bo jej się ta praca nie podoba??? Bo ja NIGDY nie słyszałam o takim przypadku. :O

Gość tikitaki
po prostu!