Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CT

W jakim banku konto?

Polecane posty

Gość CT

Doradźcie mi, w jakim banku najkorzystniej mieć konto. Mam teraz w Banku Zachodnim, ale nie do końca jestem zadowolona, no i co tu ukrywać opłaty są coraz większe.

Gość el_siete
Tylko w mbanku, wszystko usługi za free. Minus to brak placówek. Mam od 6 lat i polecam.

w ING konto Direct, wypłata z wszystkich bankomatów za darmo, przelewy za darmo, utrzymanie konta 7zł chyba że będzie się płacić kartą - 100 zł miesięcznie, to wtedy za darmo

Gość el_siete
Tylko w mbanku, wszystko usługi za free. Minus to brak placówek. Mam od 6 lat i polecam.

Gość CT
Chyba rzeczywiscie się zdecyduję na mbank. Denerwuje mnie to, że teraz wszystkie banki reklamują konta za O zł, a póżniej ciągle coś dokładają, a to parę zł miesięcznie za kartę, a to ubezpieczenie itp. Raz na rok większa opłata za kartę. Tylko naciągają ludzi.

Gość mBank jest najtańszy
minus - to własnie jest tylko konto internetowe, brak placówek. Mam również konto w BGŻ równiez internetowe. 0 opłat za prowadzenie konta, 0 zł za przelewy, dostaję co miesiąc ok 20 zł premii za to, ze opłacam kartą płatniczą. Płacę jedynie 5 zł za kartę

Gość nikrutka
ja mam w - NORDEA oplata 4 zl na miesiac, za przelew 0,60 gr nie jest tak zle, obsluga dobra , ogolnie nie narzekam - w PKO BP za to jest masakra 6,90 oplata za konto, 2,90 za konto internetowe i jeszcze mi sciagli 20 zl za karte bankomatowa!!! przelewy 0,50. (gdyby nie to ze mamy w nim kredyt to bym napewno sie tam nie pchala)