Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poważnie pytam

Po co zakładacie krótkie spodniczki?

Polecane posty

Gość ksksksks
Ja sie tak czasami ubieram jak ide na spotkanie tylko z moim chlopakiem, tylko dla niego, a zeby tam dotrzec na to spotkanie to musze pokonac jakas droge prawda? Czy to tramwajem czy autobusem i wtedy mnie wkurza spojrzenie tych napalonych samcow. Jestem ubrana tylko dla chlopaka,zeby mogl mnie podziwiac

Gość Poważnie pytam
ksksksks-A twoim zdaniem to inni faceci mają inną seksualność niż twój chłopak?

Gość hejterka zią!
nosi taka jedna z drugą legginsy, więc wszyscy robole, cwaniaczki gapią się i ślinią a paniusia strzela focha - a sama jest sobie winna.

Kto powiedział ze narzekamy ??? Może ty narzekasz ale inne nie. Ja uwielbiam sexy wyglądać. Uwielbiam krótkie spodniczki i dobrej jakości obcisłe spodnie do tego trampki i podkreślona talia. To szalenie przyjemne jak męskie oczy nas pożerają wzrokiem. Ja kupuje rzeczy na portalu ktoconosi.pl i tam są bardzo eleganckie i zróżnicowane ceny są i od Lagerfelda i innych tanich marek ale są wyselekcjonowane i jak już się tam cos kupi to leży bajecznie.

Gość gość
zakładajcie te spódniczki i te bluzki z dekoltami :-) życie nabiera sensu jak na to patrzę, nie mogę się doczekać kiedy zrobi się ciepło :-)