Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokojdnf

jutro mam egzamin na prawko jakieś rady?

Polecane posty

Gość lokojdnf

godzina zero o 10

Gość lokojdnf
chcesz to mozesz mnie popierdolic ale nie dla psa kielbasa won

Gość lokojdnf
coraz gorsze to forum

Gość lokojdnf
jestem tania kurwa

Gość Exclusive
Szalona impreza :) wybierz klub na www.exclusive-places.com

Gość bez stresu
wiem ze latwo mowic, ale jak podejdziesz na luzie to bedzie ok, staraj sie przekonac egzaminatora do swojej jazdy, jedz pewnie i zdecydowanie, a przed egzaminem zjedz sobie cos czekoladowego-to pomaga naprawde! a gdzie zdajesz?

Gość lokojdnf
jelenia góra

Gość loviisa
Nie ma żadnej rady jedynie moge Ci powiedzieć zebys opanowałą stres i to wszystko :D Powodzenia ;) daj znać jak ci poszło ;)

Gość ....D....
Pamiętaj o kontrolkach czy jakaś się nie świeci.. np. czy drzwi są zamknięte albo co bo to egzaminator też bierze pod uwagę... i jak będziesz jeździc po mieście to pamiętaj o znakach że jak powie skręcic w lewo a ty skręcisz a tu dupa zakaz skrętu ....

Gość żaptka
witam serdecznie jak bardzo się denerwujesz to wypij sobie melisę - pomaga postaraj się do minimum ograniczyć stres wyśpij się przed egzaminem rób wszystko powolutku,tak żebyś miała więcej czasu na wykonywanie manewrów a który to egzamin-pierwszy? a jak czujesz się na siłach ? masz coś co szczególnie Ci nie wychodzi? pozdrawiam serdecznie i będziemy trzymać kciuki napisz jutro

Nie moze błędnie poprowadzić pod zakaz co najwyzej moze powiedzieć prosze jechać zgodnie z zasadami ruchu drogowego,stosując się do znakow pionowych i poziomych.A ogólnie nie myśl o tym wieczorem zrób cos żeby sie odstresować i myśl że jak nie zdasz to nie koniec swiata możesz próbować dalej i jak najbardziej na luzie uwierz mi coś o tym wiem....

Gość helga33333
Pamiętaj o pasach- nawet na placu- za taka głupotę czasem oblewają no i o światłach...

Gość ....D....
to nie nazywa się wprowadzenie błędne po zakaz .. tylko sprawdza czy na znaki patrzysz.. powie jedź w prawo a tam zakaz to się nie skręca tylko szuka się następnej wolnej ulicy która pozwoli wjechac w tę prawo

Gość ....D....
Nie prawda...... egzaminator ma prawo kazac jechac i mówic tak jak on chce.. tak samo jak każe zaparkowac i w lusterkach patrzy czy się zmieścił kursant ale otworzy drzwi i sprawdzi czy rzeczywiście nie najechało się na biała linię. potem zamyka drzwi i karze wyjechac i potem mówi przykro mi egzamin oblany .. pytanie : dlaczego jak wszystko dobrze... odp. egzaminator nie zamknął dobrze drzwi a kursant nie spojrzał na kontrolkę i dziękuje to jest to samo co jazda czy patrzysz na znaki czy można tu jechac czy szukac dalej uliczki