Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajjka

Nie wiem czy przyjąć ofertę lepiej płatnej pracy bo co ze zwrotem podatku?

Polecane posty

Gość rajjka

Hej, pracuję obecnie na pół etatu i zarabiam 600 zł na rękę. Trafiła mi się oferta pracy w tej samej branży, w zasadzie te same obowiązki, tylko okolo 1000 na rękę. Każdy mi mówi, żebym brała tę posadę, ale ja nie chce, bo obawiam się, że wówczas za rok nie dostanę zwrotu podatku... Co sądzicie?

Gość rajjka
podnosze

Gość taka sobieeee
zastanów sie ile zarobisz tam a ile będziesz miała zwrotu ? ja wolałabym lepiej zarabiac a nie czekac na zwrot .czy warto? sama sobie na to odpowiedz pozd.

Gość rajjka
No ja dostałam w tym roku prawie 600 zł zwrotu a to dla mnie dużo jako jednorazowa kwota- taki przypływ gotówki w jednym momencie zawsze cieszy i sie przydaje, gdyby nawet bylo to rozlożone na 3 raty to już nie byłoby to samo. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi :)

Gość wiesz co ten twoj wujek
nie nie wiemy o co ci chodzi ... skoro dostalas zwrotu 600 zl ... a teraz miesiecznie bedziesz dostawac o 400 zl wiecej, to nawet najwiekszy debil matematyczny wyliczy ze bardziej sie oplaca przyjazc prace za tysiaz zlotych ;/ 600

Gość łoooo matkoooo
ja rozumiem co piszesz, ale nie rozumiem ciebie... chyba mieć lepiej co miesiąc wyższą pencję o 400 zł ni raz w roku zwrot podatku 600 zł...

600 zł kontra 4800 zł ... rece opadaja ...

Gość rajjka
widze ze nie rozumiecie kompletnie o co chodzi :/ w tym momencie zarabiając 600 zł, gdy dostałam 600 zwrotu to tak jakbym dostała premię w wysokości prawie 100% pensji!! A jak będe zarabiac 1000 zl to nie dostane żadnego zwrotu i nie będzie czegoś takiego że będe mogła czekać na ten przyplyw dodatkowej gótowki....

do dlaciebie perspektywa naglego przyplywu gotowki w wysokosci 600 zl jest lepsza od zarabiania co miesiac 400 zl wiecej ;/ jka tak bardzo chcesz miec nagly przyplyw gotowki kup se skrbonke i wrzycaj tam te 400 zl miesiecznie ... raz w roku rozwalisz skarbonke i bedziesz miec 4800 zl a nie 600 zl ;/

Gość łoooo matkoooo
idź się jebnij w swój zakuty łeb.... Masakra...

Gość rajjka
hahahah z tą skarbonką to nawet niezły pomysł :) :)

Gość wwiiddkka
czym się zajmujesz, ile godzin dziennie, ze tak mało ci płacą? ja mam 2tys miesięcznie i płaczę, bo dla mnie to za mało :(

Gość rajjka
nie wiem czy 600 zł to mało, w końcu łączę przyjemne z pożytecznym - przez 4 godziny dziennie obciągam wujkowi i jego kumplom od kieliszka

Gość plkkk
jak można mieć tak idiotyczny dylemat?! :O zarobki 7.200 zł rocznie a zarobki 12.000 zł rocznie!!!!!!!! Gdzie tu dylemat????? Pewnie!! po co zarabiać 5 tysięcy rocznie więcej jak można dostać zwrot podatku 600 zł ?!?! :O :O :O Ludzie to jednak są głupi