Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki juz

Jestem brzydki i nie mam szans na fajna ,w miare ladna dziewczyne

Polecane posty

Gość brzydki juz

90% z was pewnie napisalaby ze sie nie podobam,ze nie jestem w waszym typie,bylybyscie z chlopakiem ktoryu na pierwszy rzut oka nie zrobilby na was zadnego wrazenia?

Gość syrena xxxxxxxxxxxxx
Może masz za to fajnego kutaska mniam mniam mniam ?

Gość zertop
no nie wiemy jak wygladasz a kazda ma inny gust,to jak mamy cie ocenic po takim opisie?

Gość 32ko32
jestes brzydki a chcesz miec ladna dziewczyne-nienormalny jestes:O ty wyjmagania mozesz miec, a ciebie maja brac ladne?

Gość poirytowana narzeczona
brzydcy faceci sa w o wiele lepszej sytuacji niż brzydkie kobiety. Sympatyczny i kulturalny facet zawsze znajdzie dziewczynę nawet jak jest brzydki:) tylko wierz w siebie;) pamietaj że kobiety lubia słuchac, nie są wzrokowcami

Gość brzydki juz
ale ja wole włożyć do prawdziwej cipki, a nie do lalki

Rozejrzyj się po ulicach - wielu facetów jest z dziewczynami, które są dla nich teoretycznie za ładne. A jednak z nimi są. Ciekawa osobowość może równoważyć braki w wyglądzie zewnętrznym.

rozwala mnie wasze podejście.. w ogóle jakie wy macie problemy.. ?? to jest chore codziennie po kilka takich tematów tu jest zakładanych.. może w takim razie zmień oczekiwania co do wygląda partnerki.. widzisz sam sobie w sumie odpowiadasz na tego posta.. Ty szukasz "w miarę ładnej" partnerki i kobieta też ma prawo do takiego wybory.. nie wiem. ja nigdy nie kierowałam się wyglądem.. :/ poważnie..

Gość nie dosc ze brzydki
to jeszcze ma wymogi, jestes brzydki i zalosny a ladnej dziewczyny nie znajdziesz nie dlatego ze jestes brzydki tylko dlatego ze jestes zalosny

Gość brzydki juz
nie mam wielkich wymagan,napisalem tylko ze w miare w miare ladna a wy juz na mnie najezdzacie jakbym mial nie wiadomo jakie wymagania

Gość brzydki juz
jakich facetow lubicie?

Zadbany, kulturalny, musi mieć jakąś pasje. Nie może być zbyt przymilny, nie może rozważać każdej spotkanej dziewczyny w kategorii swojej ewentualnej partnerki