Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona1999

Syrop z babki lancetowej dla niemowlaka?

Polecane posty

Gość Zmartwiona1999

Dzis bylam z moim 12 miesiecznym dzieckiem u lekarza, strwierdzil zapalenie gardla i przepisal syrop z babki lancetowatej. Na ulotce jednak przeczytalam ze podaje sie go od 6 roku zycia. Nie wiem co robic!!!!!! czy moze ktos cos poradzic?

Gość aaaaaaaaaaaaapsik
Możesz podac śmiało łyżeczkę od herbaty 4 x dziennie. Producent zawsze tak napisze, bo wtedy uzyskanie pozwolenia na produkcję jest tańsze. Jak mocno boli to dobry jest też Hascosept w aerozolu i Nurofen w syropie.

Gość Zmartwiona1999
Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz. Widze ze jestes zorientowana, ja dopeiro co do PL przyjechalam i nie wiem zbytnio jakie tu leki sie podaje i sa dobre. Lekarz przepisal takze CEBION 3x 15kropli. Na ulotce pisze ze do 23miesiaca zycia podawac 5-8 kropli na dobe, mi lekarz zalecil az 45!!!! Czy to nie za duzo?

Gość aaaaaaaaaaaaapsik
w okresie infekcji zapotrzebowanie na wit C wzrasta kilkukrotnie stosuj się do zaleceń lekarza

Gość ola b.
Hej czesc czy mozna podawac ten syrop 6 miesiecznemu niemowlakowi. Jestem w Irl a tu nic mi nie przepisali w apteczce mam ten syrop i zastanawiam sie go podac malemu. Mozna?? Czy mieliscie jakies doswiadczenia?? Prosze o odpowiedz.

Gość strawberry:):)
jesli ma alkohol w skladzie (etanol) to absolutnie nie

Gość olab.
DZIEKUJE

Gość olab.
A czy moglibyscie nam cos innego poradzic?