Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkakania

Czy SCHUDNĘ w ten sposób???

Polecane posty

Gość majkakania

Ogólnie przeszłam na zdrowe odżywianie. Nie stać mnie na fitness czy siłownię. Nie mam roweru, rolek itd. Aby biegać muszę nabrać kondycji. Dlatego chodzę 3/4 razy w tygodniu marszem 13km, czasami 26km. Czy takie spacery bardzo odchudzają? Czy jeżeli to nie jest bieganie, to ta forma ruchu raczej szczególnie nie pomoże mi zbić wagi? Z góry dziękuję za odp osób, które coś wiedzą na temat sportu i odchudzania

Gość kiedys slyszalam ze
dla osob ktore chca stracic na wadze chodzenie jest nawet lepsze niz bieganie, ale nie wiem ile w tym prawdy. powodzenia!

Gość ines73
jesli do tego kupisz kijki... to 15 min dziennie- daje zajebiste rezultaty...

Gość majkakania
mam kijki:) ale zrezygnowałam z ich używania, gdyż u nas chyba sie to jeszcze zbytnio nie przyjęło i idąc z koleżanką ,, z kijkami,, ludzie na nas trąbili, krzyczeli i w ogóle zaczepiali, aż w końcu zrezygnowałyśmy i chodzimy bez kijków:P

Gość khjbjvjbgkjnj
We wszystkim najważniejsza jest systematycznosć,ale mysle,ze to na pewno cos da!

Gość IMO13734
spacer, pompki (różne ich wariacje), przysiady (także różne), drążek do podciągania (30zł), brzuszki (tak! Tutaj także zróżnicowane :P ). I będzie git.

Gość majkakania
up