Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfgresg

CZY WARTO SKONCZYC PRAWO NA PRYWATNEJ UCZENI?

Polecane posty

Gość sdfgresg

na niepanstwowej, ale podobno dobrej. Czy transport na publicznej uczelni?

Gość fgfggfgdfggf
Nie warto, nie można być prokuratorem

Gość sdfgresg
serio? a piszą, że absolwenci maja takie same uprawnienia jak po panstwowej uczelni.

Gość fdddhddhdfdd
warto, mają takie same uprawnienia a niektóre warszawskie prywatne są o wiele lepsze niż uniwerek.Moja córka kończy i jest zachwycona.Wszystko masz dokładnie tak jak na państwówce tyle że nie traktują Cię jak gówno i nie musisz dwie godziny prosić panią z dziekanatu żeby ruszyła dupe.Do tego lepsza katedra językowa itd.Nie wiem czy na państwówkach sa jeszcze ale w tej szkole nabijali się z państwowych uczelni które dalej miały papierowe indeksy jak za króla ćwieczka.Ogólnie jest bardzo dobrze, moja córka będzie robić aplikacje adwokacką po tej prywatnej i jest nią zachwycona

Gość warto warto
jesli to faktycznie dobra uczelnia. W miedzynarodowych rankingach nie dopatrzylam sie zadnej polskiej uczelni panstwowej, za to pojawia sie np Kozminski.

Gość sdfgresg
chodzi mi o wyższą szkołę ekonomii i prawa w kielcach, nie wiem czy tam składać papiery

Gość lloo
przyjedż do Warszawy do Szkoły Łazarskiego jest zajebista i nowoczesna, prawo super świetni wykładowcy

Gość sdfgresg
a w tej szkole łazarskiego wiecie jaki jest sposób rekrutacji?

Gość lloo
wejdż na stronę łazarskiego, trzeba miec tam ileś punktów,/ już nie pamiętam ile miałam, mimo że to w zeszłym roku/ z matury i czesne 920 za miesiąc jak płacisz jednorazowo za pół roku to 700 miesięcznie Ci wychodzi.Jak nie masz kasy możesz wziąć kredyt studencki w PKO żeby go u nas w Polsce dostać wystarczy żyć:) Uczelnia jest najlepszą prywatną uczelnią w kraju jeśli chodzi o prawo.Możesz też iść na prawo z wykładowym angielskim