Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korakorakora

toksyczny ojciec, pomocy

Polecane posty

Gość korakorakora

Drogie Forumowiczki, mam toksycznego ojca:( gnębi mnie, mamę, moje rodzeństwo. Nawet próbował nastawić przeciwko nie mojego narzeczonego a potem męża!!!!! jest typowym wrednym człowieczym: http://zwierciadlo.pl/tematy/wredni-ludzie On jest do tego stopnia ,,zły", że moja mam wpadła w depresję... i niemal doszło do tragedii ( wiecie o czym mowa) a mój ojciec zrzuciła winę na nie, na moje rodzeństwo, a swoich teściów9chociaż z dziadkami nie mieszkamy). Mam 25 lat i przezywam wewnętrzną żałobę po ojciec. W jednej chwili zrozumiałam, że mój ojciec nie potrafi przyznać się do winy, a nawet oczerni swoje dzieci, że nie ponieść kary. Pomocy. z dnia na dzień odkrywam, że mój ojciec prowadzi podwójne życie, dla swojej żony, dzieci, teściów jest wredny, natomiast dla wszystkich innych jest aniołem. On nawet manipuluje innymi ludźmi, żali się na swoją rodzinę, że go nikt nie docenia. :(:(:(POMOCY

Gość argerhrtsjsrtzhjreah
mialam podobnie ojciec powinien pojsc na terapie , idz do psychologa, on ci pomoze, doradzi

Gość korakorakora
dzięki, zamierzam iść do psychologia, przeszłam już anoreksje, bulimię, depresję, i jakoś sobie radzę narzazie. ale boję się o mamę, ona do psychologa nie pójdzie, ona bardzo boi się ojca (swojego męża), broni go. Jeśli ojciec mówi głupoty, kłamie lub używa agresywnych słów to ona twierdzi, że on ma prawo tak kłamać bo to nasz ociec, albo że on ma zaniki pamięci, albo że mam zachować w tajemnicy to con zrobił wrednego. ale mój ojciec nie pójdzie do psychologa. A nawet gdyby poszedł... to doskonały symulant... miałam okazję zobaczyć jego mowę obronną przed piętnastoma osobami. Kłamał w żywe oczy a jednoczesne zachował anielski spokój. I z tym anielskim spokojem powiedział, że depresja mamy i jej niedane samobójstwo to wina moja, mojego rodzeństwa i teściów (rodziców mamy) oraz rodzeństwa mamy. Ja się boję, że mama nie zniesie psychicznie jego wredności i w końcu coś sobie zrobi, a niewinni ludzie będą odpowiadać za jego grzechy.

Gość Bardzo dużo ciekawych
informacji na temat tego groźnego zjawiska można uzyskać w bardzo prosty sposób czyli wpisując w wyszukiwarce wyszukiwarce GOOGLE hasło "FANSÓFKA" i wcisnąć przycisk szukaj i już można przeglądać informacje na temat FANSÓFKI !!!! wcisnąć: "powtórzyć szukanie we wszystkich stronach" i wyskoczy od zajjjj**bbbania stron na temat FANSÓFKI i gwózdka kremowego

Gość ljh;kg;;
lorika a co ty w zyciu osiągnełas, co za żałosny tekst

Gość ljh;kg;;
korakora, kali być dobry

Gość jaki kurna psełdonim
lorika gdyby spłodził sobie małżonkę, to by było kazirodztwo. znasz to pojęcie?