Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bronco Billy

Czy czujesz się tapeciarą?

Polecane posty

Gość Bronco Billy

? :classic_cool:

Gość Bronco Billy
A jakbyś zareagowała na taki komplement, znaczy wytyk ze strony kolegi / koleżanki iż jesteś pudernicą ? :classic_cool:

Gość Bronco Billy
A to Twoje koleżanki mają jaja?

niestety.. :) a "tapeciary" niech się "tapetują" i myślą, że wyglądają dobrze.. :) pomarańczowe ryje :D tapeciara zawsze pozostaje tapeciarą... ciekawe jak poswatała taka rasa u człowieka... :) może to po promieniowaniu w Czarnobylu...

Ja się tak zastanawiam po co poruszacie ten temat? Zazdrościcie im czegoś? Wasi faceci się za nimi oglądają na ulicy? Zrobiły wam kiedykolwiek jakąś krzywdę? Nie rozumiem skąd te uprzedzenie. Każdy ma swoją twarz i każdy dysponuje sobie nią jak chcę, bo każdy ma prawo do wolności. Kto dzisiaj się przejmuję zdaniem innych? Chyba tylko jakieś wyrzuty sumienia. Mogą sobie nawet k"o"tasa wymalować na czole co wam do tego ? :)

Gość Bronco Billy
Kootas na czole to nic fajnego, z natury kootasy rezydują w spodniach :classic_cool:

biedronka_bez_ogonka_ - ale z Ciebie wyrzut sumienia... takiego smutnego człowieka już dawno nie widziałam...

Kto dzisiaj się przejmuję zdaniem innych? no właśnie.. więc o co Ci chodzi?? to jest forum.. autorka poprzedniego topiku wypowiedziała się na ten temat i ja też.. po za tym uważam go za zamknięty.. dziękuje za uwagę dobranoc :)

Gość Ravlon(ek)
Szukam dziewczyny na maj, jak tego nie spieprzysz to możesz nią zostać :classic_cool: