Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgtfetgrt

niech mi ktos wytlumaczy jedna rzecz

Polecane posty

Gość dsgtfetgrt

podobno Azjaci maja male penisy, takie naprawde male 9-11 cm w stanie wzwodu oczywiscie podejrzewam, ze grubosc tez niewielka no i jak to do jasnej nedzy jest, ze oni maja normalne zycie seksualne? ja widze 3 opcje 1. albo Azjatki maja bardzo waskie cipki 2. albo ci faceci nigdy ich nie zaspokajaja, nigdy nie daja orgazmow, co najwyzej poruszaja sie troche i sie spuszcza, a kobieta nie odczuwa prawie nic 3. mimo malych kutasow Azjaci zaspokajaja swoje partnerki, woebc czego oznacza to, ze totalna bzdura jest to, co czytamy na polskich forach ze nawet 13 cm to mnalo i najlepszy penis to taki 16 cm

Tam dziewczynkom nie mówią, że pójdą do piekła za masturbację...:P No i edukacja w ciasnej chatce od maleńkości, wiedzą co i jak.;)

Przeciez dlugosc czlonka,to nie wszystko.Wszystko sie dzieje w glowie,nie w kroczu:)

Gość przecież oprócz
penisów mają też ręce

Gość Darooo
chyba kolega nie wie gdzie jest łechtaczka ? dosięgnie jej chyba każdy penis, oczywiście partnerka poczuje się bardziej wypełniona gdy wsunie się w nią np. 16cm...

Gość xxl-men
Azjaci maja faktycznie bardzo male penisy, a azjatki sa rzeczywiscie bardzo ciasne. Mialem juz seks z dwoma i wiem ze tak jest. Dlatego faceci lubia seks z azjatkami. To bardzo przyjemne.