Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Dlaczego zniknął topik o zwolennikach PIS-u?

Polecane posty

I nie tylko ten ale też taki o podejrzeniu bomby na pokładzie tupolewa? Czyżby jak za PRL-u mamy jednak cenzurę.Zaden z tych topików nie był o treści wulgarnej.Tymczasem top o sikaniu na krzyż przed Pałacem Prezydenckim ma się dobrze.Takie postępowanie utwierdza mnie jedynie w przekoniu , że Kaczyński ma rację

Dlaczego promuje się wśród młodych ludzi tak haniebne zachowania, jakim jest sikanie na krzyż???????????? Nie oszukujmy się, młodzież niczego nie czyta, mało ogląda , więc często jedynym źródłem dojścia do jakiejś wiedzy jest właśnie niestety net.Tymczasem tu reklama sikania na krzyż, czyli poniekąd zabijania polskości.Symbole polskości to wierzby, bociany i krzyże.Tu reklamuje sie sikanie na nich, czyli olewanie ojczyzny.

Jeśli się pisze, że się jest zwolennikiem PIS-u pojawiają się natychmiast ataki, ale nikt z tych atakujących nie jest w stanie przedstawić swoich argumentów, jakichkolwiek.To też więc daje do myślenia...

Gość meszugene1
czy wy nie mozecie rozmawiac o swoich paranojach w zaciszu gabinetu psychiatry?

powiedział co wiedział...jak zwykle to może przedstaw swoje poglądy, ale konkrety

Gość meszugene1
z psycholami sie nie dyskutuje, od tego są specjalisci, a od takich przypadków jak ty - oddziały zamkniete w szpitalach psychiatrycznych 🖐️

Gość Sylwestr Król
POwcy nie maja argumentów :D tylko prymitywny język :D a topik zostanie skasowany jak pojawia modki :D

Czemu zwolennicy PO nie mają właśnych opinii na temat polityki?Właściwie nie mają żadnych poglądów.Gdybyście je mieli, może byście mnie przekonali.Tymczasem wasza "polityka" polega na tym" nie bo nie" Zróbmy na złośc Kaczorowi.Powiem Wam , że na razie robicie sobie sami na złość.Pozbawieni mózgów, nie dziwcie się, że Wasz wódz wyszykował dla Was takie bezrobocie.

Gość Sylwestr Król
Abc maja opinie co usłyszą w TVN24 :D i jak małpy powtarzają :D

Gość meszugene1
wy nie myslicie samodzielnie świry wasze przekonania biora sie z wpajanych latami fobii, choroby umyslowe to tez sprawa dziedziczenia

Gość Sylwestr Król
ABC TVN-u nie trzeba oglądać :D wystarczy są takie POpaprancy :D

meszugene1, dlaczego mnie obrażasz? Poprosilam byś podał swoje poglądy na temat polityki, nic nie wiesz na ten temat?

Gość meszugene1
abc przeciez wyjasniłam w swojej wypowiedzi, co sadze o dyskusji z wariatami

Gość Sylwestr Król
zresztą te całe towarzystwo rychu , zdzichu, donek , celebryty się tylko śmieją ze maja tak nawianych i głupich zwolenników :D ze łykaj każde kłamstwo i cuda :D w bulu się łączmy :D

Gość meszugene1
abc przeciez wyjasniłam w swojej wypowiedzi, co sadze o dyskusji z wariatami

Gość zwoelnnicy PO maja poglądy
i można ich spotkac na topiku Shatyna

[zgłoś do usunięcia] abc101 Jeśli się pisze, że się jest zwolennikiem PIS-u pojawiają się natychmiast ataki, ale nikt z tych atakujących nie jest w stanie przedstawić swoich argumentów, jakichkolwiek.To też więc daje do myślenia. czyli tak jak pisałam powyżej , bez komentarza :D

Gość Sylwestr Król
Abc podadzą np: ze Jarek jest głupi :D mały :D i szalony :D bardzo cenne argumenty :D

Gość Sylwestr Król
ABc samodzielnego myślenia po wyborcach PO się nie spodziewaj :D

oglądałem na superstacji program w którym występował marszałek Niesiołowski , i mówił jako marszałek sejmu, o działalności sejmowej PiS. Wszysko co proponuje ta partia, nie nadaje sie do realizacji, a nawet dyskusji i zostaje odrzucone w przedbiegach. Propzycje są tak populistyczne i nierealne ,że Polska już dawno by skończyła, jak Grecja, czy bodajże Portugalia.

Gość meszugene1
tam nie o rzady chodzi lecz o władze i stawianie pomników jakich oni maja specjalistów od ekonomii kogo? juz IV RP pokazała jak wygladały rzady kaczorów lepper wicepremier giertych minister edukacji :D i chora na łeb fotyga minister ds zagranicznych :D szkoda tylko Polski i wstyd przed światem o Rydzyku nawet nie wspominam

Gość Sylwestr Król
właśnie zamiast drugiej Irlandii mam prawie Grecję :D ten rząd mam aferę za afera większej korupcji nie widziałem :D a niesioł to wulgarny prostak :D

Gość Masz z Monisią takie relacje
Ale co wy chcecie od zwolenników Adolfa Kaczyńskiego ? Wodzu powie, że białe jest czarne to PiSiory traktują to jako prawdę objawioną i nawet pan z krzyżyka nie zmieni ich przekonań. Kwak Heil 🖐️

Gość Sylwestr Król
ABC szkoda słów na tych dałnów :D

Gość meszugene1
ja sie zastanawiam po co przedstawiciele rzadu dyskutuja z tymi warchołami im sie nie dogodzi nie chcialo im sie robic za wałesy, za kwaśniewskiego, za kaczora i za komorowskiego też robić nie bedą jedyne co potrafia to narzekać, olać to bydło

Gość Sylwestr Król
tusk sprzedał polskie cukrownie Niemcom :D oni mają cukier po 2-3 zł a w Polsce jest po 5-6 zł takie cuda tylko u rudego :D przykładów mozna mnożyć na niekorzyść polski.

Gość a na uuuj mi cukier
?

PiS można by zakwalifikować, jako partia prawicowo-konserwatywna, jest bardzo porządana jako partia zachowawcza, ale nie z takim liderem jak Jarosław Kaczyński. Po drugie ta partia, a właściwie jej lider, zachowuje się antydemokratycznie i przeciw Polsce. Demostracyjne opuszczanie sali obrad, czy olewanie zaproszeń prezydenta do uczestniczenia w ważnych dla państwa naradach, jest nie do pomyslenia w innych krajach. Popatrz, jak się zachowuje lider opozycji w Bundestagu, a jak lider opozycji w Polsce.

Gość bulu bulu
bulu :D