Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa29.29

Jak zapomnieć o miłości

Polecane posty

Gość ewa29.29

Temat był już taki nie jeden... poznaliśmy się w pracy... oboje wolni, oboje po przejściach...wspólna praca, obiady, delegacje, długie rozmowy na gg, stanie za sobą murem gdy było źle... dobry znajomy ot tak uważałam... ale jak umówił się z pewną dziewczyną zabolało... boli dalej... cóż trzeba zapomnieć, że coś więcej się czuje...

Gość nic nie poradzisz
takie życie

A może chciał czegoś więcej, ale nie widział tego u Ciebie w stosunku do Ciebie? A to że się umówił z inną dziewczyną to jeszcze nic nie znaczy...

Gość ewa29.29
Dzisiejszy wieczór spędza na necie...

Gość jacykrowa
pewnie, że go zaproś!

Gość ewa29.29
jesteśmy daleko od siebie - wyjechałam w góry na weekend... ale właśnie rozmawiam

Gość natalia lesz
a o czym rozmawiacie

Gość nie da się........
nie jestem z tym, kogo kocham, ale najbardziej w świecie, chciałabym teraz żeby mnie przytulił. wyjeżdżam za dwa dni, i znowu będzie ze mną w każdej chwili, każdego dnia. szkoda, ze nie możemy być ze sobą, szkoda, że każde z nas boi się uwierzyć, że to miłość nie może odejść, tak po prostu, że ona trzyma się nas z jakiegoś powodu. żal mi tego wszystkiego i ciągle wierzę, że przytulisz mnie i nie wytrzymasz tej rozłąki.

Gość sfffffffffffff
zajmij sie sobą, idz do kina, na basen, na zakupy. olej go. traktuje ciebie jak przyjaciółkę a nie ewentualną partnerkę.

Gość ewa29.29
Rozmawiamy tak ogólnie i o pewnej sytuacji w relacjach z innymi osobami... Nie umiem olać kogoś kto wiele razy po prostu mi pomógł

Gość sfffffffffffff
po co sobie ćwieka zadawać? nie jest tobą zainteresowany. możesz go trochę pokokietować, żeby dostrzegł kogoś innego niż siostrę/przyjaciółkę, ale nie wiadomo czy dostrzeże.